CELEBRITIES

H Gwyneth Paltrow αρραβωνιάστηκε τον Brad Falchuk και καμαρώνει

ASSOCIATED PRESS

Είναι μαζί από το 2014, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Glee, αλλά η σχέση της Gwyneth Paltrow και του Brad Falchuk επιβεβαιώθηκε επίσημα Σεπτέμβριο του 2015.

Ακόμα και να μην είχες πάρει χαμπάρι τίποτα, δεν φταις εσύ. Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο στα 4 χρόνια που βγαίνουν, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μαζί στο κόκκινο χαλί ενώ πολύ σπάνια εμφανίζεται ο ένας στα social media του άλλου.

Αν και υπήρχαν φήμες που λένε ότι έχουν αρραβωνιαστεί εδώ και έναν χρόνο, χτες, η Gwyneth φαίνεται να ανακοίνωσε και επίσημα τον αρραβώνα τους. Και το έκανε με έναν πολύ γλυκό τρόπο.

Έτσι, αν μπεις σήμερα στο προφίλ της ιδρύτριας του Goop στο Instagram θα το δεις το εξώφυλλο του νέου τεύχους του Goop στο οποίο έχει φωτογραφηθεί με τον αγαπημένο της και ποζάρουν αγκαλιά. Το post μπορεί να μην έχει λεζάντα, αλλά έχει ένα emoji σε σχήμα δαχτυλίδι που τα λέει όλα.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

”Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί που συναντηθήκαμε σε αυτή την περίοδο της ζωής μας που οι επιτυχίες και αποτυχίες μπορούν να χρησιμεύσουν ως θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση”, δήλωσαν σε μια κοινή τους συνέντευξη στο show Good Morning America.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι η 45χρονη ηθοποιός μέχρι το 2014 ήταν μαζί με τον τραγουδιστή Chris Martin με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 παιδιά και μέχρι σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις αφού έχουν αναλάβει από κοινού την επιμέλειά τους.

Άλλωστε αυτό φαίνεται και από αυτή τη φωτογραφία την οποία η Gwyneth ανέβασε την ημέρα των Ευχαριστιών. Σε αυτή βλέπουμε τον πρώην σύζυγό της με τον νυν αρραβωνιαστικό της. 

Sunday brunch #modernfamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

”Μodern family”. Ακριβώς όπως τα λες Gwyneth.

Μέσα στο 2017 η Gwyneth παραδέχτηκε ότι στον τομέα ”σχέσεις” δεν παίρνει αυτό που θα λέγαμε ”άριστα” (μάλιστα ζήτησε δημόσια ”συγγνώμη” στoν Brad Pitt που τα είχε κάνει θάλασσα στη σχέση τους).

Kεντρική φωτογραφία:apimages