CELEBRITIES

Ευαγγελία Αραβανή: Οι τρυφερές αφιερώσεις στον Νίκο Οικονομόπουλο

NDP

Αν δεν βρεθείς στο πλευρό του δικού σου ανθρώπου στο κλείσιμο μιας επιτυχημένης σεζόν, που θα βρεθείς; Κάτι τέτοιο φαίνεται πως σκέφτηκε η Ευαγγελία Αραβανή και στήριξε τον Νίκο Οικονομόπουλο στην τελευταία ημέρα των εμφανίσεων του στην Αθήνα, διασκεδάζοντας με την αδερφή της Μαρία στο Κέντρο Αθηνών το βράδυ του Σαββάτου. Μάλιστα η παρουσιάστρια του Dancing With The Stars δεν σταμάτησε να τραβά video με τον σύντροφό της να τραγουδά.

Η Ευαγγελία Αραβανή φαίνεται πώς είναι πολύ ερωτευμένη με το Νίκο Οικονομόπουλο και δεν νιώθει καμία ανάγκη να κρύψει τα συναισθήματά της. Και γιατί να μην είναι άλλωστε; Το ζευγάρι ήδη συγκατοικεί, ενώ έχει περάσει με επιτυχία και τον «σκόπελο» των πρώτων κοινών διακοπών, ταξιδεύοντας στις εξωτικές Μαλδίβες το περασμένο Πάσχα. Για του λόγου το αληθές η Ευαγγελία Αραβανή συνόδευσε τα video που μοιράστηκε σε Instastories από το πρόγραμμα του Νίκου Οικονομόπουλου με τρυφερά σχέδια, εκφράζοντας τον έρωτά της.

 

Η ίδια δεν παρέλειψε να ενημερώσει το κοινό του συντρόφου της ότι οι εμφανίσεις του δεν σταματούν, αλλά μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Live με έναρξη την ερχόμενη Παρασκευή. «Ραντεβού Σαλόνικα» έγραψε η Ευαγγελία Αραβανή, που διασκέδαζε παρέα με τη σύζυγο του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου, Τζένη Τζιβεριώτη. Η παρουσιάστρια θα βρεθεί επίσης στη συμπρωτεύουσσα μόλις της το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις της με το φιλανθρωπικό σόου χορού του ANT1.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency