CELEBRITIES

Έλενα Ασημακοπούλου – Bruno Cirilo: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Vasilismavromatidis

Η χθεσινή ημέρα δεν περιλάμβανε μόνο τον βασιλικό γάμο της χρονιάς στην Αγγλία αλλά και αυτόν ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, της ηθοποιού Έλενας Ασημακοπούλου και του πρώην ποδοσφαιριστή Bruno Cirilo. Οι δυο τους έχουν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο πριν από 7 χρόνια, όσα μετράνε και ως γονείς της μικρής Μαρίας Ροζάριας. Χθες ωστόσο το ζευγάρι ξανάνοιξε το κεφάλαιο «γάμος» στη ζωή του, τελώντας και τον θρησκευτικό του γάμο με την κόρη του να αναλαμβάνει φυσικά ρόλο σε αυτόν, αφού ήταν το παρανυφάκι.

Ο γάμος πραγματοποίηθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κτήμα Άλσος Νυμφών, στις Αφίδνες, εκεί όπου είχε βαφτιστεί η κόρη τους πριν χρόνια. Η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε λιτό και κομψό νυφικό της Μαρίας Κονίδη ενώ ο Bruno Cirilo φόρεσε κοστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου. Τη νύφη συνόδευσε ο πατέρας της, Νίκος στην εκκλησία και η πρώτη συνάντησή της με τον Bruno στο γαμπριάτικο κοστούμι του έγινε με την Μαρία Ροζάρια να τους ραίνει με άνθη ως παρανυφάκι. Η μεγάλη συμμετοχή της κόρης τους στο Μυστήριο άλλωστε φάνηκε και από το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που μοιράστηκε μέσω Insta – Story η μητέρα της.

Instagram/elenaasimakopoulou

 

Και ο Bruno Cirilo βέβαια μοιράστηκε το δικό του στιγμιότυπο έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του, στην οποία δήλωσε πόσο πολύ αγαπά.

Instagram/Brcirilo

 

Μετά την τελετή ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στον χώρο, από τον οποίο οι καλεσμένοι του ζευγαριού δημοσίευσαν τα δικά τους στιγμιότυπα στο Instagram.

Happily Ever After @elena_asimakopoulou @brcirillo #brunoelena19

A post shared by Vasilis Mavromatidis (@vasilismavromatidis) on

 

 

Κεντρική φωτογραφία:Instagram/Vasilismavromatidis