CELEBRITIES

Διάσημα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στο πλατό

Ο χώρος εργασίας είναι ένας από εκείνους που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Όταν περνάς τόσες ώρες με τον άλλο, κάποια στιγμή μπορεί να σου ξυπνήσουν διάφορα για τον συνάδελφο. Φαντάσου στο πλαίσιο της δουλειάς να πρέπει να φιλάς και τον Γιαννάκη από το δίπλα γραφείο, πόσο ν' αντέξεις η γυναίκα; Ε, αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση των παρακάτω ηθοποιών, οι οποίοι βρήκαν το ταίρι τους μέσα στο κινηματογραφικό στούντιο, την ώρα του επαγγελματικού καθήκοντος. Κάποια ζευγάρια χώρισαν, κάποια κράτησαν.

Miley Cyrus & Chris Hemsworth

Η έφηβοι Miley και ο Chris γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του The Last Song, πριν 7-8 χρόνια. Κατόπιν έγιναν κι αυτοί ζευγάρι κανονικό, όπως στην ταινία και σήμερα μετράνε ήδη 2 αρραβώνες (μεταξύ τους).

Kristen Stewart & Robert Pattinson

Το Λυκόφως ήταν η αφορμή για να ενώσουν τις ψυχές τους η χλωμή Kristen με τον επίσης χλωμό Pattinson. Η σχέση τους κράτησε από το 2008 μέχρι και το 2013, ενώ η σχέση τους μετράει κι έναν αρραβώνα. Στο μεταξύ η Kristen έκανε κάτι ματάκια στον σκηνοθέτη Rupert Sanders, ο φακός τους έπιασε τσακωτούς και η σχέση έλαβε τέλος.

Jenna Dewan & Channing Tatum

Ένα από τα πιο όμορφα και σέξι ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Channing και η Jenna ήρθαν κοντά στο πλατό της ταινίας Step Up το 2006. Παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν μία 4χρονη κόρη. Παραμένουν μαζί και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.

Michelle Williams & Heath Ledger

Ο έρωτάς τους άνθισε στα γυρίσματα του Brokeback Mountain το 2004. Έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους, Matilda και το 2007 χώρισαν φιλικά. Το μετά γνωστό, ο Heath μας άφησε νωρίς, τον Ιανουάριο του 2008.

Rachel McAdams & Ryan Gosling

Ναι, ήταν στο Ημερολόγιο (2004). Η σχέση τους κράτησε 2 χρόνια, μετά χώρισαν, μετά τα ξαναβρήκαν, σύνολο 4. Κατόπιν η Rachel έκανε αρκετές σχέσεις κι ο Ryan παιδί με την Eva Mendes.

Jennifer Lopez & Ben Affleck

Έγιναν ζευγάρι στα γυρίσματα του Gigli το 2002. Την ίδια χρονιά ο Ben αρραβωνιάστηκε την Jen κι έγιναν Bennifer. Ο φακός τους λάτρεψε, ο ένας τον άλλον επίσης, το 2004 χώρισαν αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό το ζευγάρι μας άρεσε πολύ μαζί.

Reese Witherspoon & Ryan Philippe

 

Η Reese ήταν 21 ετών όταν γνώρισε τον Ryan στα γυρίσματα του Cruel Intentions. Η ταινία προβλήθηκε το 1999, την ίδια χρονιά που το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί. Τέσσερα χρόνια μετά Reese και Ryan πήραν διαζύγιο.

Elisabeth Taylor & Richard Burton

 AP PHOTO

Το διεθνές “Αλίκη Βουγιουκλάκη- Δημήτρης Παπαμιχαήλ” ειδύλλιο που έγινε σκάνδαλο. Δύο προσωπικότητες πολύ έντονες, σχεδόν αυτοκαταστροφικές που έγιναν ένα στα γυρίσματα της Κλεοπάτρας. Ο έρωτας της Taylor για τον Burton ξεκίνησε στην παρανομία και εξελίχθηκε μοιραία. “Η Elizabeth είναι το αιώνιο one nigt stand μου. Η προσωπική μου, αγορασμένη ερωμένη. Σεξουαλικά ακόρεστη. Είναι σχεδόν απίθανο να σας περιγράψω που είναι να κάνεις έρωτα μαζί της. Αλλά θα προσπαθήσω. Η Ελίζαμπεθ είναι ‘αποδέκτης’. Και της αρέσει να σου επιστρέφει τα ‘μπαλάκια'” γράφει στο ημερολόγιο του ο Burton.