CELEBRITIES

Blast from the past: Οι διάσημοι που έχεις ξεχάσει ότι υπήρξαν ζευγάρι

Πριν καταλήξουν με τους συντρόφους που κατέληξαν, οι παρακάτω celebrities είχαν κάνει σχέσεις που μάλλον δεν θυμάσαι ότι έχουν συμβεί. Ζευγάρια  διασήμων χαμένα στο χωροχρόνο.

Jake Gyllenhaal & Kirsten Dunst

Photo Credit: Mark J. Terrill/AP Photo

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2002 και κράτησε 2 χρόνια. Κοινώς, έπιασε τόπο το προξενιό της αδερφής του Jake, Maggie,  η οποία ήταν κολλητή φίλη με την Kirsten. Το ζευγάρι αφού μοιράστηκε αναμνήσεις, ευτυχισμένες στιγμές, ένα σπίτι στο Λος Άντζελες κι ένα κουτάβι, κατόπιν χώρισε.

Wynona Ryder & Matt Damon

Υπήρξαν ένα από τα περίφημα “it” ζευγάρια του Χόλιγουντ. Ο Matt γνώρισε τη Wynona μέσω της Gwyneth Paltrow, σ’ ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι και 4 περίπου χρόνια αφού εκείνη είχε χωρίσει με τον Johnny Depp. Άρχισαν να βγαίνουν το 1997 κι έμειναν μαζί περίπου 3 χρόνια.

Shia Labeouf & Rihanna

 Photo Credit: AP Photo

Εντάξει, σίγουρα δεν ήταν τίποτα φοβερό και τρομερό αυτό που συνέβη μεταξύ τους, αλλά η πληροφορία πως η Rihanna και ο Shia, πνεύματα ανήσυχα και τα δύο όσο να πεις, είχαν ξεκινήσει κάτι ακριβώς 10 χρόνια πριν, έχει ένα ενδιαφέρον, τι κι αν έληξε άδοξα. “Δεν υπήρξε φλόγα οπότε μείναμε φίλοι” έχει πει σχετικά ο Shia.

Sarah Jessica Parker & Robert Downey Jr.

 Photo Credit: AP Photo

Ήρθαν κοντά στα γυρίσματα της ταινίας Firstborn (1984) και έμειναν μαζί για 7 ολόκληρα χρόνια. “Αυτή η σχέση με έμαθε πώς είναι ν’ αγαπάς, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και τη φροντίδα αυτού που έχεις δίπλα σου και τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνεις για εκείνον. Επίσης με προετοίμασε για την περίοδο που θα γινόμουν γονιός” έχει δηλώσει η Sarah για τη σχέση αυτή. Παρεμπιπτόντως, εκείνη την εποχή ο Downey Jr. είχε ήδη ξεκινήσει να εθίζεται στις ουσίες. Πρέπει να πέρασε φανταστικά η SJP…

Nicole Kidman & Lenny Kravitz

Photo Credit: Frank Micelotta/Invision/AP

Δεν ήταν μία ακόμα σχέση, αλλά αρραβώνας κανονικός. Η Kidman και ο Kravitz έγιναν ζευγάρι το 2003, έμειναν μαζί έναν χρόνο και κάτι αλλά χώρισαν. “Απλά δεν σωστό. Δεν ήμουν έτοιμη, δεν ήμασταν έτοιμοι” είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της το 2007. Δέκα χρόνια μετά, θα συμπρωταγωνιστούσε με την κόρη του Lenny, τη Zoe, στη σειρά Big Little Lies, ενώ όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, όπου ο πρώην μιλάει με τον νυν, διατηρούν μία πολύ φιλική σχέση.  

Ryan Gosling & Sandra Bullock

Η Sandra γνώρισε τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της ταλαντούχο νεαρό Ryan στην ταινία Murder by Numbers. Είχαν σχέση για έναν χρόνο και χώρισαν το 2003.

Alanis Morissette & Ryan Reynolds

Γνωρίστηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Drew Barrymore πριν 15 χρόνια. Οι συμπατριώτες Καναδοί Alanis και Ryan αρραβωνιάστηκαν το 2004, αλλά δεν ήταν γραφτό να μείνουν μαζί για πάντα. Το 2007 και μετά από 5 χρόνια σχέσης χώρισαν. Φημολογείται πως η Morissette έγραψε το Torch για χάρη του.

Sofia Vergara & Tom Cruise

Εκείνοι δεν το παραδέχτηκαν ποτέ, τα όμως δημοσιεύματα άλλα έλεγαν εκεί γύρω στο 2005. Ότι δηλαδή ο Tom ήθελε την Vergara κι όχι την Katie Holmes για γυναίκα του, ότι την “έλουζε” στα λουλούδια, τα γράμματα, τις σοκολάτες, αλλά εκείνη δεν συγκινήθηκε και πάρα πολύ κυρίως εξαιτίας του γνωστού κολλήματος του ηθοποιού με την Σαϊεντολογία.

(Κεντρική Photo: Frank Micelotta/Invision/AP)