CELEBRITIES

Η Blake Lively τρολάρει ασύστολα τον Ryan Reynolds στο instagram

Δεν είναι συχνό φαινόμενο τα ζευγάρια που εκτίθενται διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας και ειδικά εκείνα του Χόλιγουντ να "τσαλακώνονται" δημόσια, αποδεικνύοντας αβίαστα το πόσο ακομπλεξάριστοι είναι τόσο ως μονάδες όσο και ως δυάδες συνολικά. Αυτός είναι και ένας πολύ σημαντικός λόγος που η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz.

Οι δυο τους βρέθηκαν πρόσφατα στην εκδήλωση του περιοδικού Time για τους 100 διάσημους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επίδραση παγκοσμίως.

Μεταξύ άλλων, στη λίστα αυτή βρισκόταν και ο τραγουδιστής John Legend, ο οποίος έγινε και η αφορμή για το επικότερο τρολάρισμα ever της Lively στον Reynols.

 

Όταν ο John Legend βρέθηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει, η Blake Lively προσπάθησε να τον απαθανατίσει αλλά κάπως χώθηκε μπροστά της ο άντρας της. Χωρίς να χάσει στιγμή το χιούμορ της, η Blake δημοσίευσε αυτό το στιγμιότυπο στο instagram, γράφοντας: “Συγχαρητήρια στον πιο επιδραστικό άνθρωπο της ζωής μου. Στον καλύτερο άντρα που γνωρίζω. Αξίζεις αυτή την τιμή του περιοδικού Time. Μακάρι ο άντρας μου να μην σε έκρυβε σε αυτή τη φωτογραφία. Με συγχωρείς John Legend”.

Congratulations to the most influential person in my life. The best man I know… you deserve this @time 100 honor … If only my husband wasn't blocking you in this shot. I'm so sorry @johnlegend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

 

Φυσικά, οι followers της εκτίμησαν δεόντως το χιούμορ της κι έσπευσαν να αφήσουν το like και το σχόλιό τους.

Κεντρική Φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image