CELEBRITIES

Πολύ πριν τα δίδυμα, το ζεύγος Clooney είχε μια ιδιαίτερη πρώτη γνωριμία που ελάχιστοι γνωρίζουν

Πάνε μόνο λίγες μέρες από τότε που ο ίδιος ο George Clooney παραδέχτηκε πως η σύζυγός του, Amal, περιμένει δίδυμα, αν και έτσι κι αλλιώς αυτό είναι κάτι που συζητιόταν από καιρό, καθώς υπήρχαν πολλές φωτογραφίες που την έδειχναν με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η επιβεβαίωση ήρθε, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αλλά η αλήθεια είναι πως όποιον και να ρωτήσεις, δε θα είναι σίγουρος να σου πει πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους, ενώ πολύ πιθανό, έτσι όπως τους βλέπεις απαστράπτοντες μαζί, να νομίζεις ότι είχαν κάποια “οσκαρική” γνωριμία.

Όχι, φίλη μου. Η ζωή απέχει πολύ από τα πλατό των ταινιών, ακόμη και οι αγαπημένοι σου ηθοποιοί είναι απλούστατοι άνθρωποι όταν σβήνουν τα φώτα κι εξίσου απλά γνωρίζουν τους και τις συντρόφους τους. Καλή ώρα ο George.

Όσο απίστευτο κι αν σου φανεί, ο πάλαι ποτέ γόης και καρδιοκατακτητής του Hollywood, πολιορκούσε για καιρό τη σύζυγό του μέσω email! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, θα σου πω εγώ, ειδικά αν πρόκειται να ακούσεις αυτά τα λόγια από τον ίδιο τον Clooney  και μάλιστα μπροστά σε πολυπληθές κοινό στις Χρυσές Σφαίρες του 2015: “Είναι συγκινητικό να βρεις κάποιον να αγαπήσεις, ειδικά αν αυτό τον άνθρωπο τον περίμενες για όλη σου τη ζωή“.

Ενώ, συνέχισε ακόμη πιο συγκινητικά, λέγοντας: “Amal, όποια χημεία κι αν είναι αυτή που μας έφερε κοντά, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι ο άντρας σου“.

Καλό το timing George, πολύ καλό.