ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Sarah Jessica Parker: And just like that… μιλά ελληνικά και γίνεται viral

@ Charles Sykes/Invision/AP IMAGES

Η Sarah Jessica Parker μιλά ελληνικά σε ένα clip που έχει διαρρεύσει στο TikTok από τη δεύτερη σεζόν του And just like that. Η ηθοποιός που υποδύεται την Carrie Bradshaw που το κοινό αγάπησε μέσα από το Sex and the city, επέστρεψε στον ρόλο της γι’ αυτή τη σεζόν, η προβολή της οποίας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 24 Αυγούστου στο HBO Max.

Η δεύτερη σεζόν του And just like that, επεφύλασσε εκπλήξεις για τους fans της σειράς, όπως ήταν η επιστροφή του Eidan, αλλά και της Samantha, που υποδυόταν η Kim Catrall στο Sex and the city. Ανάμεσα σε αυτές τις εκπλήξεις για τους Έλληνες fans μπορεί να περιληφθεί και η στιγμή που Sarah Jessica Parker παράγγειλε το αγαπημένο της κοκτέιλ σε άπταιστα ελληνικά κι έγινε viral.

«Συγγνώμη, μπορούμε να έχουμε άλλα δύο Cosmopolitan;» ακούγεται να λέει η Sarah Jessica Parker, ως Carrie Bradshaw σε έναν σερβιτόρο τον οποίο στη συνέχεια ευχαριστεί. Οι χρήστες του TikTok έσπευσαν να σχολιάσουν το απόσπασμα και η «σύγκριση» ήταν αναπόφευκτη. Όλοι έβλεπαν τη Sarah Jessica Parker, αλλά όλοι άκουγαν την αγαπημένη τους Καλομοίρα.

«Χαχα… τέλεια. Ίδια Καλομοίρα», «Καλομοίρα εσύ;», «Νόμιζα η Καλομοίρα ήταν. Ίδιες», «Η Κάρι γύρισε την σκηνή στην Ελλάδα κάνοντας διακοπές αλλά είναι σαν να ακούω Καλομοίρα», ήταν μερικά μόνο από αυτά για να μπεις στο κλίμα.

H σκηνή είναι από το φινάλε του And Just Like That, στο οποίο χωρίς να σου κάνω κανένα spoiler για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, απλά θα σου πω ότι η Carrie καταλήγει στην Ελλάδα για διακοπές. Στο φινάλε του β’ κύκλου της σειράς περιλαμβάνεται και το πολυαναμενόμενο cameo της Kim Catrall ως Samantha.

Η δεύτερη σεζόν βρίσκει την Carrie έτοιμη να επιστρέψει στον κόσμο των ραντεβού μετά την απώλεια του Mr. Big στην πρώτη σεζόν. «Το πένθος είναι μία μοναδική σχέση και το ξέρω από φίλους που έχουν χάσει τους συζύγους του και από τον δικό μου πατέρα που πέθανε και η μητέρα μου είχε να βιώσει το πένθος. Αυτό που ήταν πολύ αληθινό ήταν η προσπάθεια της Carrie να ζήσει ένα αξιοπρεπές πένθος – δεν ήθελε να γίνει βάρος σε κανέναν. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να αναγκάσεις τον εαυτό σου να είναι εύθυμος, όταν σε βαραίνουν αναμνήσεις και πράγματα που μετάνιωσες και απώλεια», είχε πει η Sarah Jessica Parker για τον ρόλο της.

«Την ενδιαφέρει η ιδέα του έρωτα όπως πάντα, τόσο ως προς την ανάλυσή του όσο και προς το κυνήγι σου. Το μάθημα που έχει να δώσει η Carrie είναι ότι γίνεται να ξαναγνωρίσεις τον εαυτό σου. Ότι υπάρχει ένα μέρος για τη θλίψη σου και ότι δεν προδίδεις κάποιον προχωρώντας», συμπλήρωνε η ηθοποιός.

Η σειρά And Just Like That, με πρωταγωνίστριες τη Sarah Jessica Parker, τη Cynthia Nixon και την Kristin Davis, ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν.