CELEBRITY BEAUTY

Irina Shayk: 2 προϊόντα που δεν αποχωρίζεται από τη skincare ρουτίνα της

SAVIKO/Gamma-Rapho/Getty Images/Ideal Image

Το όνομά της συζητείται εντόνως τα τελευταία 24ωρα και πώς να μην, αφού οι πρώτες φήμες σχετικά με το φλερτ που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Kanye West όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Μάλιστα, οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του δισεκατομμυριούχου ράπερ με την Irina Shayk από το ταξίδι τους στη Γαλλία μόλις κυκλοφόρησαν.

Όπως και να έχει, είτε είναι μαζί με τον Kanye West, είτε όχι, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η Irina Shayk παραμένει μια γυναίκα με εξωπραγματική ομορφιά, ευγένεια και μία πηγαία ηρεμία που αγαπά να φροντίζει τον εαυτό της και την επιδερμίδα της χωρίς να κάνει υπερβολές.

Αγαπά τα φυσικά μυστικά ομορφιάς (όπως το κόλπο με το παγάκι στην πρωινή beauty ρουτίνα της) που δεν έχουν να κάνουν μόνο με προϊόντα και ουκ ολίγες φορές η ίδια σε συνεντεύξεις της έχει δηλώσει πως η ομορφιά προέρχεται από το εσωτερικό της κάθε γυναίκας. «Μια ευτυχισμένη και ευγενική γυναίκα είναι πάντα όμορφη» έχει πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Συνήθως δεν φοράει μακιγιάζ, δηλώνει υπέρμαχος της φιλοσοφίας του «less is more», αλλά όπως λέει και η ίδια πάντα φροντίζει το δέρμα της, δίνοντας έμφαση στον καθαρισμό. Όσο για τα δύο προϊόντα που δεν παραλείπει ποτέ από τη skincare ρουτίνα της; Η ενυδατική κρέμα προσώπου και φυσικά το αντηλιακό.

«Αγαπώ η επιδερμίδα του προσώπου μου να είναι καθαρή και μετά συνήθως φοράω μόνο ενυδατική και αντηλιακό» είπε μεταξύ άλλων η Irina Shayk ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο για την αξία και των δύο στη beauty ρουτίνα μας.