CELEBRITIES

Βίκυ Καγιά: “Έτσι ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος”

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Shopping Star, η Βίκυ Καγιά μοιράζεται μαζί μας λεπτομέρειες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η οποία – όπως- αποκαλύπτει ήρθε πολύ  ξαφνικά στη ζωή της.

Το πρώην μοντέλο που διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People δήλωσε χαρακτηριστικά:

”Ήμουν σε ένα χαμό από υποχρεώσεις και δουλειά, όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη, αλλά και τα δυο μου παιδιά ήρθαν σε τέτοια στιγμή, μάλλον είναι γραφτό. Η αλήθεια είναι ότι πέρσι δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Ήρθε κάπως ξαφνικά. Είχαμε μπει βέβαια στη φάση που σκεφτόμασταν πώς θα ήταν να κάνουμε ακόμη ένα παιδί –τέταρτο στην οικογένεια–, απλώς δεν είχαμε βάλει ένα χρονικό πλαίσιο, δεν το είχαμε σχεδιάσει”.

Όσο για το πότε και πώς κατάλαβε ότι ήταν έγκυος;

”Ήμουν λίγο πριν τον τρίτο μήνα, πολύ αργά. Είχα κάποιες διαταραχές στον κύκλο μου, αλλά θεωρούσα πως είναι λόγω του άγχους και της πίεσης, δούλευα σαν την τρελή. Κάποιες ζαλάδες και ναυτίες που είχα νόμιζα ότι ήταν λόγω φόρτου εργασίας και ζέστης, γιατί μου συμβαίνει κατά περιόδους. Κάποια στιγμή, όμως, λέω… μήπως έχει παραπάει και έτσι έκανα το τεστ και βγήκε θετικό”.

Η Βίκυ αναμένεται –σύμφωνα με τον γιατρό της- να γεννήσει στις 9 Φεβρουαρίου. Πώς να μη λάμπει από ευτυχία μετά;