CELEBRITIES

Τζίνα Αλιμόνου: Η απόφαση του δικαστηρίου υπέρ της και το ύψος της διατροφής

ndp

Όπως είναι γνωστό η Τζίνα Αλιμόνου εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Παύλο Βαρδινογιάννη σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους αλλά και το ύψος της μηνιαίας διατροφής που θα κληθεί να καταβάλει ο επιχειρηματίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα στο Πρώτο Θέμα, η ηθοποιός κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο Παύλος Βαρδινογιάννης, με τα οποία ζητούσε να αναλάβει εκείνος την επιμέλεια των παιδιών τους.

Πιο συγκεκριμένα το Πρωτοδικείο Αθηνών αναγνώρισε ότι η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους ανήκει προσωρινά στη Τζίνα Αλιμόνου, στην οποία όρισε σε απόφασή του να καταβάλεται μηνιαία διατροφή 34.500 ευρώ, για την ίδια και τα παιδιά. Το ποσό αυτό μάλιστα θα το παραλαμβάνει απευθείας η Tζίνα Αλιμόνου, όπως είχε ζητήσει εκείνη εξαρχής για να τα διαχειρίζεται σε ότι αφορά τα έξοδα των παιδιών. Τέλος,οι κατηγορίες σε βάρος της περί εξάρτησης από ουσίες και διεξαγωγή έκλυτου βίου απορρίφθηκαν ως εντελώς αβάσιμες και ανυπόστατες.

Επιπλέον ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης -οπου θα παραμείνει εκείνη και τα παιδιά- προς αποφυγή τεταμένων καταστάσεων για την διατήρηση της καλής ψυχικής υγείας των παιδιών τους. Σύμφωνα με όσα γράφει ο Διονύσης Θανάσουλας ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα έχει το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά για μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα και δύο 15ήμερα το καλοκαίρι, ενώ όταν βρίσκεται στην Ελλάδα θα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες μέρες για δύο ώρες κάθε φορά, αν το επιτρέπει το ημερήσιο πρόγραμμά τους.

Τα 34.500 ευρώ το μήνα που αποτελουν τη διατροφή περιλαμβάνουν: 8.000 ευρώ το μήνα για τη μεγάλη τους κόρη , 7.500 ευρώ για κάθε ένα από τα τρίδυμα και 4.000 ευρώ για την ίδια, τα οποία θα λαμβάνει μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει οριστικά η αγωγή διαζυγίου. Ο Παναγιώτης Γιαταγαντζίδης ως πληρεξούσιος δικηγόρος της Τζίνας Αλιμόνου, είπε για λογαριασμό της πελάτισσάς του: «Είναι μια απόφαση με ιδιαίτερη ηθική ακτινοβολία, που τιμά την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό θα είναι το οριστικό δικαστικό τέλος του πολύκροτου διαζυγίου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency.