CELEBRITIES

Η Σοφία Παυλίδου για τη βιαιοπραγία του Παπαγιάννη: “Με άρπαξε από τον λαιμό και με πέταξε κάτω”

NDP

Ένα περιστατικό που διόλου μας τιμά έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στα παρασκήνια του θεάτρου ''Χυτήριο'' μεταξύ Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη. Οι δύο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση ''Πετάει Πετάει''.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή ”Αποκαλυπτικά” μία ένταση μεταξύ των δύο καλλιτεχνών έφτασε μέχρι τη χειροδικία κατά της Παυλίδου μετά το τέλος της παράστασης, με την περιγραφή της να ξαφνιάζει δυσάρεστα το κοινό, μιας ο και ο Μάνος Παπαγιάννης δεν είχε δώσει αφορμές για σχόλια μέχρι σήμερα.

”«Θα σε γ***** πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις ατάκα», μου είπε. «Μίλα καλύτερα», του είπα εγώ αλλά αυτός συνέχισε. Έκλεισα την πόρτα για να προστατευτώ και εκείνος κλώτσησε την πόρτα και με άρπαξε από τον λαιμό. Ανέβηκα πάνω στην καρέκλα στο καμαρίνι. Έβριζε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, με χτύπησε είπε «θα σε γ***** π***********, δεν θα μου ξανακόψεις ατάκα εμένα». Ο Καλυβάτσης ήρθε και τον έβγαλε έξω… Κατέθεσα μήνυση, πήγα στα εφημερεύοντα και εκείνος ήρθε την επόμενη μέρα σα να μη συμβαίνει τίποτα”, είπε μεταξύ άλλων, φανερά σοκαρισμένη η ηθοποιός.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή και το πρόσωπο του ηθοποιού είναι γεμάτο αμυχές, με τον ίδιο να ζητά συγγνώμη από ολόκληρο το θέατρο για όσα συνέβησαν.

Τι άλλο ειπώθηκε;

Η απάντηση στα βίντεο που ακολουθούν.

 

Kεντρική φωτογραφία: NDP / Nikolareas, Daskalakis, Poupoulidou