CELEBRITIES

10 διάσημοι αποκαλύπτουν πότε (και πού) έκαναν πρώτη φορά σεξ

Η Νο1 φορά που κάνει σεξ ο μέσος άνθρωπος είναι τουλάχιστον αμήχανη, συχνά άβολη, ιδανικά τρυφερή και καθόλου στιλιζαρισμένη όπως συμβαίνει στις αντίστοιχες σκηνές που βλέπουμε σε ταινίες του Χόλιγουντ. Το Χόλιγουντ επιβεβαιώνει. Κάποια πράγματα είναι για όλους ίδια, είτε μένεις σε δυάρι στο Παγκράτι, είτε σε έπαυλη στο Μαλιμπού. 

Adriana Lima

Ο “Άγγελος” της Victoria’s Secret καταπίεσε κάπως τη σεξουαλικότητά της παραμένοντας παρθένα μέχρι τα 27. Ο τυχερός ήταν ο πρώην σύζυγός της και πρώην μπασκετμπολίστας του NBA, Marko Jaric.

 Sienna Miller

Η  Sienna ήταν 16 χρονών όταν έκανε σεξ πρώτη φορά, στο σπίτι της και εν γνώση της μαμάς της.

 Johnny Depp

Στα 13 του είδε πρώτη φορά αστεράκια ο Johnny Depp, μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο.

Angelina Jolie

Η πρώην κυρία Pitt μπορείς να πεις ότι βιάστηκε λιγάκι. Μπήκε στα βάσανα στα 14 συνδυάζοντας σεξ με ελαφρά μαχαιρώματα στο δέρμα του αγοριού της.

Orlando Bloom

Ο Orlando δοκίμασε την ερωτική του τύχη στα 14, όπως και η  Angelina. 

Sean Connery

Ο Sean Connery γνώρισε τον έρωτα στη σκανδαλιστικά πρόωρη ηλικία των 8, αλλά δεν θυμάται καν με ποια.

Anthony Kiedis

Ο κυπριακής καταγωγής frontman των Red Hot Chilli Peppers έχασε την παρθενιά του μόλις στα από τη 18χρονη φίλη του πατέρα του, η οποία ήταν χορεύτρια. Προχωρημένα πράγματα.

 Jerry Hall

Η πρώην σύντροφος του Mick Jagger- κι ένα από τα πιο επιτυχημένα top models στα 70s έχει αποκαλύψει πως είχε τον πρώτο της οργασμό πάνω στο άλογό της, τον Flicka.

 Michelle Pfeiffer

Η έφηβη Michelle Pfeiffer έκανε πρώτη φορά σεξ σ’ ένα παγκάκι.

Megan Fox

Η Megan Fox ήταν 17 ετών και πολύ ερωτευμένη με τον πρώτο της…έρωτα. 

Ashton Kutcher

Ο Ashton δεν πέρασε καλά. “Έγινε στο δάσος, με μία κοπέλα που είχα μόλις γνωρίσει. Ήταν χάλια εμπειρία και κράτησε μόλις δύο δευτερόλεπτα”.

Matthew McConaughey

Ο Matthew έχει κάνει την εξής δήλωση επί του θέματος προς το δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση:” Στα 15 μου αλλά δε σ’ αφορά το πού. Δεν λέω ιστορίες από την κρεβατοκάμαρά μου. Ποτέ δεν το έκανα”. Σκληρός.