CELEBRITIES

Η Jessica Chastain καταδικάζει ξανά την υποκρισία του Hollywood

Η Jessica Chastain έχει αποδείξει πως είναι από τις γυναίκες που δε μπορεί κανείς εύκολα να τιθασεύσει.

Αποτέλεσε μία από τις πρώτες ηθοποιούς που τόλμησε να θίξει το θέμα του χάσματος των αμοιβών ανδρών και γυναικών του Hollywood, ενώ υπήρξε μία από τις πρώτες που τόλμησαν να κατηγορήσουν ανοιχτά τον Harvey Weinstein για τις τακτικές του.

Η γοητευτική Jessica απέδειξε και ακόμα μία φορά πως δε φοβάται να υπερασπιστεί την άποψή της. Μιλώντας στην εκδήλωση “Women In Entertainment” του περιοδικού Elle, έκανε λόγο για… ρατσισμό και σεξισμό στη βιομηχανία του θεάματος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Είναι μία βιομηχανία γεμάτη ρατσισμό, σεξισμό και ομοφοβία. Είναι όλοι τόσο απορροφημένοι με τη δουλειά αυτή που καλύπτονται οι φρικτές αδικίες που συμβαίνουν κάθε μέρα. Είμαστε πολύ γρήγοροι στο να κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με κοινωνική δράση και συλλογή κεφαλαίων. Ωστόσο, υπάρχει μία σαφής αποσύνδεση μεταξύ του πώς ασκούμε αυτό που κηρύττουμε σε αυτή τη δουλειά”.

Δεν έμεινε, όμως, εκεί. Η ίδια, μίλησε ξανά για την ομοφοβία στο κόκκινο χαλί, υποστηρίζοντας πως δεν είναι λίγοι οι ταλαντούχοι ηθοποιοί ου αναγκάζονται να κρατήσουν μυστικό τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό προκειμένου να μη δουν τις πόρτες να κλείνουν μία μία, σχολιάζοντας παράλληλα το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι το Hollywood υποστηρίζει τον γάμο του ίδιου φύλου.

Υποκρισία παντού με άλλα λόγια.

Μετά από όλα αυτά πώς να μην της αξίζει ένα τεράστιο χειροκρότημα;

I wholeheartedly pledge my support in creating a commission to cultivate a deeper clarity of the misuse of any gender. #ELLEWIH part5

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Chastain (@jessicachastain) στις