CELEBRITIES

H Hilary Duff αποστομώνει τους body shamers και γίνεται το νέο είδωλο του Instagram

Η Hilary Duff ουδέποτε υπήρξε από τις γυναίκες που απασχόλησαν τα διεθνή Μέσα με το προκλητικό του χαρακτήρα τους. Αυτή άλλωστε είναι και η γοητεία της. Μία φωτογραφία της με μαγιό, όμως, ήρθε να φέρει τα πάνω – κάτω.

Η 30χρονη ηθοποιός πήγε στην παραλία με τον 5 ετών γιο της, Luca και αποφάσισε πως οι ατέλειες που ο φακός απαθανάτισε στο κορμί της, είναι μια καλή αφορμή για να παραδώσει μαθήματα αυτοπεποίθησης στο Instagram.

Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία για όλα τα νέα κορίτσια, τις γυναίκες και τις μητέρες όλων των ηλικιών. Απολαμβάνω τις διακοπές μου με τον γιο μου ύστερα από μια περίοδο πολλών γυρισμάτων που με κράτησαν μακριά του για πολλές εβδομάδες τους τελευταίους μήνες. Μιας και οι ιστοσελίδες και τα περιοδικά αγαπούν να μοιράζονται τις… ατέλειες των διασήμων, δείτε με! Τις έχω κι εγώ. Το σώμα μου μού χάρισε το ωραιότερο δώρο στη ζωή μου: Τον Luca, πέντε χρόνια πριν.

Τον Σεπτέμβρη γίνομαι 30 και το σώμα μου είναι υγιές, επιτρέποντας μου να πάω εκεί που χρειάζομαι να πάω. Κορίτσια, ας είμαστε υπερήφανες για όσα έχουμε και ας σταματήσουμε να σπαταλάμε πολύτιμο χρόνο με το να ευχόμαστε να ήμασταν διαφορετικές, καλύτερες, αψεγάδιαστες. Εσείς αγόρια (ξέρετε πολύ καλά ποιοι είστε!) γνωρίζετε πολύ καλά πώς να καταστρέφετε τις καλές στιγμές και σα να μην έφτανε αυτό τώρα καταλήγετε και body shamers’‘.

Ένας λόγος να το αγαπήσουμε περισσότερο αυτό το κορίτσι!

 

Kεντρική φωτογραφία: AP Photo Images