CELEBRITIES

H Φουρέιρα και η ρατσιστική επίθεση από σύντροφο πολιτικού: “Να εκπροσωπήσει την Αλβανία”

NDP Photo Agency

Μια πρωτοφανή ρατσιστική επίθεση δέχτηκε η Ελένη Φουρέιρα από σύντροφο πολιτικού με αφορμή την ανακοίνωση της συμμετοχής της στη Eurovision 2018 εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Όπως γνωρίζουμε, η Ελένη υπήρξε η εκλεκτή του ΡΙΚ το οποίο αποφάσισε να κάνει την απευθείας ανάθεση. Η ίδια, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της αφού επιτέλους θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να βρεθεί στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Φαίνεται, όμως, πως κάποιοι έχουν αντίρρηση… Ο λόγος για την σύντροφο του αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος της Κύπρου, Εύα Ντίβα, η οποία εξέφρασε την αντίθεσή της στο να εκπροσωπήσει η Ελένη την Κύπρο λόγω της αλβανικής της καταγωγής.

”Επειδή είναι από Αλβανία θα ήταν ίσως καλύτερο να αντιπροσωπεύσει (βλ. εκπροσωπήσει) την χώρα της, την Αλβανία. Όμως της εύχομαι ό,τι το καλύτερο για την Κύπρο μας, την αγαπάω πάρα πολύ”, δήλωσε η τραγουδίστρια στο Mega Οne και τον Χρήστο Κωνσταντίνου.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το 2014 είχε πάρει και η ίδια μέρος στους προκριματικούς αγώνες για να εκπροσωπήσει την Κύπρο αλλά δεν τα κατάφερε…