CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow και Chris Martin με τους νέους τους συντρόφους στο ίδιο event. Μία ωραία ατμόσφαιρα

Richard Shotwell/Invision/AP

Είναι γνωστό ότι από το 2014 η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin είναι χωρισμένοι. Σήμερα παραμένουν φίλοι και μεγαλώνουν από κοινού τα παιδιά τους και έχουν συνεχίσει (προ πολλού) και οι δύο τις ζωές τους. 

Η δε Gwyneth Paltrow με τον τηλεοπτικό παραγωγό Brad Falchuk, ο δε Chris Martin με την ηθοποιό Dakota Johnson. Και απ’ ό,τι φαίνεται είναι πλήρως άνετοι με αυτό. Τόσο άνετοι ώστε να πηγαίνουν στο ίδιο event συνοδευόμενοι ο καθένας από το νέο του σύντροφο. Αυτό συνέβη το σαββατοκύριακο που μας πέρασε όπου όλο το Hollywood είχε πάει στο πάρτι της Ellen De Generes για τα 60α της γενέθλια. Και κάπως έτσι Gwyneth Paltrow με Brad Falchuk παρευρέθηκαν στον ίδιο χώρο με Chris Martin και Dakota Johnson.

Κάπως έτσι συνέβη αυτό το τέλειο στιγμιότυπο. Η 45χρονη Gwyneth να φιλάει τον 44χρονο σύντροφό της την ώρα που ο τραγουδιστής των Coldplay με την πρωταγωνίστρια του 50 shades of Grey περπατούσαν χεράκι-χεράκι.

 

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι στη λίστα των καλεσμένων βρισκόταν μάλιστα και η πρώην του Chris Martin, Jennifer Lawrence.

Δεν ξέρουμε αν όλοι αυτοί συναντήθηκαν μεταξύ τους ή αντάλλαξαν κάποια λόγια. Αλλά και τι να μας πει αυτό, όταν υπάρχει αυτή η φωτογραφία την οποία έχει ανεβάσει η ίδια η Gwyneth στο λογαριασμό της στο Instagram πριν από δύο μήνες με hashtag #modernfamily.

Sunday brunch #modernfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP