CELEBRITIES

Γιώργος Μαυρίδης: Πόσα χρήματα του δίνουν για να διαφημίσει γνωστό αναψυκτικό

Μπορεί ο Γιώργος Μαυρίδης να μην κατάφερε να κερδίσει στο ''Nomads'', στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, πάντως, είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής.

Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και η… συλλογή από προτάσεις που έχει δεχτεί μετά το τέλος του παιχνιδιού τόσο για νέα τηλεοπτικά projects όσο και για εμφανίσεις και διαφημίσεις με το αζημίωτο φυσικά.

Σύμφωνα με το περιοδικό ”Λοιπόν”, μεγάλη διαφημιστική εταιρεία τον προορίζει για κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας γνωστού αναψυκτικού. Το ρεπορτάζ τον θέλει να δέχεται πρόταση – μαμούθ για καλοκαιρινή διαφήμιση της οποίας τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε ελληνικό νησί.

Ως υποχρέωση, πέρα από τα γυρίσματα της διαφήμισης θα έχει και την εγγραφή μερικών ραδιοφωνικών σποτ αλλά και ορισμένα Instagram posts με το συγκεκριμένο αναψυκτικό ανά χείρας. Κίνηση προβλέψιμη αν σκεφτεί κανείς πως ο λογαριασμός του στο Instagram αγγίζει τις 540.000 followers, αριθμό που μόνο ο Σάκης Τανιμανίδης (με 668.000 followers) και ο Σάκης Ρουβάς (με 766.000 followers) έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν.

Η αμοιβή του λέγεται πως θα πλησιάσει τις 150.000 ευρώ, ποσό που θυμίζει έπαθλο τηλεοπτικού ριάλιτι σόου!

Πάντως αν ο Γιώργος πει το ”ναι”, είμαστε σίγουρες πως το μεγαλύτερο ποσοστό θα πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Γι’ αυτό τον αγαπάμε άλλωστε…