CELEBRITIES

Έλαμψε ως νύφη η Ελένη Τσολάκη: Το χειροποίητο νυφικό και η λαμπερή δεξίωση

Παντρεύτηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα, με την παρουσιάστρια να μη σταματά να χαμογελά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η Ελένη, δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων για την επιλογή του χειροποίητου, με κεντημένα κρύσταλλα νυφικού της, το οποίο σχεδίασε για εκείνη η Maria Konidi. Λαμπερή και γοητευτική, η παρουσιάστρια του ALPHA έζησε τη βραδιά της ζωής της, με τη δεξίωση που ακολούθησε στο Island Residence να τη βγάζει ασπροπρόσωπη.

Στο πλευρό της βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες μεταξύ των οποίων ο Δήμος Βερύκιος, ο Ηλίας Φραγκολιάς, ο Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του,  Ιωάννα Μπούκη, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Δέσποινα Καμπούρη με τον δικό της σύζυγο, Βαγγέλη Ταρασιάδη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και πολλοί άλλοι.

Πάρτε μια μικρή γεύση από την ωραιότερη στιγμή της Ελένης…

 

Φωτογραφίες: NDP / Nikolareas, Daskalakis, Poupoulidou

@elenitsolaki wearing @konidi wedding dress with handmade crystal embroidery. #likeaprincess ~It was a blast working with you #MariaKonidi #itsKonididarling #wearKonidi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Konidi (@konidi) στις