CELEBRITIES

Έλενα Παπαρίζου: Μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση και δηλώνει τυχερή

Τον τελευταίο καιρό οι καταγγελίες για σοβαρές περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο δίνουν και παίρνουν.

Η Έλενα Παπαρίζου, λοιπόν, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί στη νέα της συνέντευξη για το συγκεκριμένο θέμα.

Η τραγουδίστρια και coach του ”The Voice” μιλώντας στο ”Πρώτο Θέμα”, δήλωσε… τυχερή καθώς ουδέποτε χρειάστηκε να αντιμετωπίσει μια τόσο ψυχοφθόρα κατάσταση, την οποία χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο βιώνουν καθημερινά.

Τι  δήλωσε;

Όχι. Στάθηκα τυχερή. Όλοι οι άνθρωποι που γνώρισα στην καριέρα μου με κοιτούσαν στα μάτια. Ξεκίνησα μικρή, αλλά ήμουν σε σχέση. Μπορεί να ζω σε άλλον κόσμο, αλλά πραγματικά με πρόσεξαν οι άνθρωποι στη δουλειά μου”.

Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς και αφορούν στην προσωπική της ζωή; Η Έλενα είναι κατηγορηματική:

Ξέρεις τι αποφάσισα πριν από μερικά χρόνια; Σταμάτησα να διαβάζω πράγματα που ο καθένας ισχυριζόταν για μένα ή έγραφε επειδή είχε όρεξη να κράξει έναν καλλιτέχνη. Διάλεγα να απέχω για να μη χαλάω την ψυχολογία μου. Ως καλλιτέχνες είμαστε εκτεθειμένοι. Πολύ.

Ο κόσμος θέλει να μάθει πράγματα για τη ζωή μας. Το καταλαβαίνω ότι κομμάτι της δημοσιογραφικής δουλειάς είναι να με ρωτήσεις για την προσωπική μου ζωή, αλλά μπορώ απλά να μην απαντήσω ή να πω για κάποια ερώτηση ότι είναι αδιάκριτη και αγενής. Η έκθεση έχει ένα τίμημα. Μπορώ όμως πλέον να προστατευτώ”.

Μπράβο σου βρε Έλενα!