CELEBRITIES

Πώς αντέδρασε η Δήμητρα Ματσούκα όταν η αδερφή της δέχτηκε πρόταση για το Survival;

Η Μαρία Ματσούκα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Κουρούτα Πελοποννήσου, καθώς το Survival Secret μετρά μόλις λίγες ώρες μέχρι την πρεμιέρα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία στο περιοδικό People λίγο πριν την αναχώρησή της, μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε από το Epsilon και παραδέχτηκε πως ούτε ο σύζυγό της, ούτε η αδερφή της, Δήμητρα Ματσούκα, ήταν ιδιαιτέρως θετικοί.

Τι είπε η ίδια;

Όταν το συζήτησα με τον σύζυγό μου, τον Θέμη, ήταν αρνητικός όσον αφορά στη συμμετοχή μου, καθώς από την ημέρα που παντρευτήκαμε είμαστε κάθε μέρα μαζί και δεν έχει τύχει να αποχωριστούμε. Ακόμα και η αδελφή μου, η Δήμητρα, δεν ήταν ιδιαίτερα θετική. Όταν, όμως, οι άνθρωποι της παραγωγής επικοινώνησαν ξανά μαζί μου, έκανα δεύτερες και τρίτες σκέψεις, το συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους και αποφάσισα να πω το ναι”, σχολιάζει και συνεχίζει:

Την περασμένη σεζόν, έβλεπα τα αθλήματα στο Survivor και -αν εξαιρέσεις το κομμάτι του ριάλιτι- μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η αδρεναλίνη που απέπνεαν οι διαγωνιζόμενοι την ώρα που αγωνίζονταν. Από την άλλη, έβαζα τον εαυτό μου στη θέση των παικτών και αναρωτιόμουν “Λες να τα κατάφερνα και εγώ;”. Πλέον, μου παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία, προκειμένου να το διαπιστώσω”.

Για έναν πρίεργο λόγο, πάντως, εμείς πιστεύουμε πως η Μαρία θα τα πάει μια χαρά στο νέο παιχνίδι επιβίωσης.

Κεντρική φωτογραφία: NDP / Nikolareas, Daskalakis, Poupoulidou