CELEBRITIES

Δέσποινα Βανδή: Η σκηνή που αντίκρισε ο Ντέμης όταν μπήκε στο σπίτι μετά τη ληστεία

Για τη ληστεία στο σπίτι της στη Βούλα μίλησε στη νέα της συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή, περιγράφοντας όσα εκείνη και ο Ντέμης Νικολαΐδης βίωσαν εκείνο το βράδυ.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε στο People πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι τους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

”Μου έχει ξανασυμβεί, αλλά τότε δεν είχαμε παιδιά. Ήμασταν μόνοι μας, και μάλιστα κοιμόμασταν την ώρα που έγινε. Ναι, ήταν σοκαριστικό. Ευτυχώς, στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Αυτό που μετράει είναι ότι είμαστε όλοι καλά και αυτό που με ένοιαζε ήταν να μη «γράψει» αυτό στην ψυχολογία των παιδιών. Να μην αισθάνονται ανασφάλεια, να μην πετάγονται στον ύπνο τους αν ακούσουν ένα θόρυβο”.

Η ίδια, δήλωσε στο περιοδικό πως ο Ντέμης ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε πρώτος τι έχει συμβεί, καθώς γύρισε πρώτος στη μεζονέτα τους.

”Γύρισε ο Ντέμης πρώτος και κατάλαβε πως είχαν παραβιάσει το σπίτι. Τα είχαν κάνει όλα άνω κάτω, ψάχνοντας κάτι που μάλλον δεν βρήκαν. Δυστυχώς έπεσαν σε μία περίπτωση γυναίκας που δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα κοσμήματα. Ό,τι μου πήραν ήταν τα δώρα που μου είχε κάνει ο Ντέμης για τη γέννηση των παιδιών και τις επετείους μας. Είχαν περισσότερο συναισθηματική αξία πέρα από την πραγματική. Αυτό που κυριάρχησε, όμως, μέσα μου ως συναίσθημα ήταν πως ευτυχώς είμαστε όλοι καλά. Ήταν ένας αυτόματος μηχανισμός άμυνας”.

Κεντρική φωτογραφία: NDP