CELEBRITIES

Οι δηλώσεις της Cate Blanchett στο “ΕΘΝΟΣ” είναι σκέτη απόλαυση

Η κινηματογραφική ''Hela'' της ταινίας ''Thor: Ragnarok'' –κατά κόσμον Cate Blanchett – μίλησε στην εφημερίδα στο ΕΘΝΟΣ για τη νέα της ταινία που ετοιμάζεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, τονίζοντας τη λαχτάρα της να δει σε μια ταινία της Marvel μια θηλυκή κακιά ηρωίδα.

Και μαντέψτε! Οι ηθοποιός που έχει αφήσει ιστορία με τις κινηματογραφικές της μεταμορφώσεις, είπε να ενσαρκώσει η ίδια μία. Για την ακρίβεια, έναν θηλυκό δαίμονα της μυθολογίας των κόμικς!

”Αφού έκανα μια μικρή έρευνα, συνειδητοποίησα ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα σε καμία από τις ταινίες της Marvel μια θηλυκή κακιά ηρωίδα. Ένιωσα ότι ο ρόλος μπορούσε να είναι συναρπαστικός…”, δηλώνει η ίδια στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε στο ΕΘΝΟΣ από την Feelgood Entertainment, εταιρεία διανομής του ”Thor: Ragnarok”.

”Είναι μια διαφορετική πρόκληση γιατί θέλεις να κάνεις τον χαρακτήρα να φαίνεται αληθινός. Ειδικά με μια (αντιηρωίδα) σαν την Hela που έρχεται από το πουθενά. Δεν έχει εμφανιστεί σε καμία άλλη ταινία. Κάποιοι τη γνωρίζουν. Άλλοι καθόλου. Οπότε πρέπει να βρεις την ισορροπία για τους φαν που την ξέρουν και για αυτούς που δεν την γνωρίζουν.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να είσαι μυστηριώδης αλλά ταυτόχρονα να παρέχεις και αρκετές πληροφορίες για το παρελθόν του χαρακτήρα ώστε να γίνονται κατανοητές οι πράξεις του. Κατά τη γνώμη μου, οι καλύτεροι κακοί είναι πάντα αυτοί που αγαπάς να βλέπεις αλλά μισείς τις πράξεις τους. Υπάρχει μια λογική σ’ αυτό. Σημαίνει ότι δεν είναι μονοδιάστατοι τρελοί”, λέει η καταξιωμένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων.

Το πιο απολαυστικό μέρος της συνέντευξης, είναι η στιγμή που η Cate παραδέχεται πως… απήλαυσε το ξύλο που έριξε σε μερικές από τις ταινίες της, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις μάχες της στο ”Thor”.

Τι δήλωσε;

”Σε ό,τι αφορά τις μάχες σώμα με σώμα, το Thor έχει τα πρωτεία. Και το απόλαυσα… Μια μάχη δεν την προσεγγίζεις με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με μπουνιές, κλωτσιές και τούμπες στο έδαφος. Βάζεις μια ψυχολογία σε αυτό. Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές για μένα ήταν το… ξύλο που έδινα στους άλλους”.

Αγαπάμε Cate Blanchett!