CELEBRITIES

Ο γιος της Victoria Beckham έκανε το τατουάζ που δε θέλεις να δεις ποτέ στον σύντροφό σου

Evan Agostini/Invision/AP

Μας αρέσουν τα τατουάζ. Αλήθεια. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Προφανώς υπάρχουν τατουάζ που θα τα δεις και θα πεις «ουαου», προφανώς υπάρχουν και αυτά που θα τα δεις και θα σκεφτείς (αλλά δε θα πεις) «πώς το έκανε αυτό Παναγία μου». Στο τέλος της ημέρας όμως, ο τρόπος και το σημείο που επιλέγει να σημαδέψει ο καθένας το σώμα του είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.

Ο Brooklyn Beckham, γιος του David και της Victοria Beckham, δεν ξέρουμε αν σκοπεύει να ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του (ο οποίος έχει κάνει τατουάζ σχεδόν για κάθε μέλος της οικογένειας του και, γενικά, χρειάζεται παραπάνω από δύο χέρια για να μετρήσει τα τατουάζ του), αλλά πρόσθεσε στο σώμα του ένα νέο σχέδιο.

Και για την ακρίβεια ένα νέο σχέδιο το οποίο εκφράζει την αγάπη για τη μητέρα του, Victoria. Είναι ένα old school σχέδιο με μια καρδιά γύρω από την οποία υπάρχουν τριαντάφυλλα και στη μέση η λέξη «ΜUM» με κεφαλαία γράμματα.

Cheers to this man x another amazing one. @_dr_woo_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bb (@brooklynbeckham) στις

 

Το σχέδιο βρίσκεται στο μπράτσο του, λίγο πιο κάτω από τον ώμο του και το πόσταρε στο Instagram. Να θυμίσουμε ότι έχει ήδη κάνει ένα τατουάζ αφιερωμένο στον πατέρα του.

Αναρωτιόμαστε πώς να φάνηκε στο κορίτσι του. Chloe Grace Moretz εσύ τι γνώμη έχεις γι’ αυτό;

 

Κεντρική φωτογραφία:Evan Agostini/Invision/AP