CELEBRITIES

Αθηναΐς Νέγκα: Είναι 8 μηνών έγκυος και δεν το κατάλαβε κανείς

Την ανατροπή έκανε ξανά η Αθηναΐς Νέγκα, αποκαλύπτοντας πως διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, χωρίς κανείς να έχει καταλάβει το παραμικρό.

Η συμπαρουσιάστρια του Βαγγέλη Περρή στο ”Rodeo”, μέσω της στήλης της στα ”Παραπολιτικά”, αναφέρθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η οποία ήρθε εντελώς ξαφνικά στη ζωή της, μιλώντας παράλληλα για τους λόγους που την έκαναν να θέλει να την κρατήσει μυστική.

Κρυφό κατάφερε να κρατήσει και τον γάμο της, ο οποίος έλαβε χώρα το καλοκαίρι, με την ίδια να τον ανακοινώνει λίγο αργότερα με μια φωτογραφία μέσω Instagram.

 

Όπως χαρακτηριστικά λέει, επέλεξε να μην μάθει κανείς για το μωρό που περιμένει, διότι η ίδια ήθελε να κάνει ένα… πείραμα, το οποίο μας εξηγεί:

Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα.

Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία”.

Με το καλό!