CELEBRITY BEAUTY

Amal Clooney: Ο Δημήτρης Γιαννέτος άλλαξε τα μαλλιά της και δείχνει κυριολεκτικά μια άλλη

AP Photo/Alastair Grant, pool

Το hairinspo υπάρχει παντού. Στα runways, στις τάσεις για τις επόμενες σεζόν, στις αλλαγές στα μαλλιά των celebrities, στις γυναίκες που μας εμπνέουν και βρίσκονται γύρω μας, στο Pinterest, στα social media κλπ. Αυτή τη φορά, η Amal Clooney έρχεται να μας δώσει έμπνευση με την αλλαγή στην κόμη της. Σε περίπτωση που σκέφτεσαι λοιπόν, να βάψεις τα μαλλιά σου, δεν έχεις παρά να δεις το τελευταίο της hair look.

 

 

Πηγαίνοντας κόντρα στην τάση που θέλει το χειμώνα να υιοθετούμε πιο σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά μας, η δικηγόρος και ακτιβίστρια αποφάσισε να δώσει ένα πιο ζεστό feeling στην κόμη της. Με τη βοήθεια του celebrity hairstylist ,Δημήτρη Γιάννετου που επιμελήθηκε το hair look της, η Amal Clooney, στην τελευταία ανάρτηση του κομμωτή στο Instagram (ελπίζουμε από πρόσφατη εμφάνισή της), φαίνεται να αποχωρίστηκε τη σκούρα, μελαχρινή απόχρωση στα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα πιο πλούσιο, ζεστό, καστανό χρώμα, όπως αυτό της σοκολάτας.

Το νέο, καστανό χρώμα στα μαλλιά της, φώτιζε ακόμη πιο πολύ την επιδερμίδα της, ενώ τα διακριτικά highlights που «δουλεύτηκαν» πάνω στην καστανή βάση της, έδιναν ένα 3D εφέ στο hair look της. Μία low maintenance αλλαγή που εκτός από τις καστανές γυναίκες, μπορεί να κάνει τη διαφορά σε κάθε χρώμα μαλλιών.

Το πριν

Amal Clooney Albert L. Ortega/Getty Images

Το νέο hair look της Amal Clooney

”Beautiful Amal” Glam for #amalclooney by urs truly #dimitrishair x @thewallgroup” σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του ο hairstylist, ποζάροντας πλάι πλάι με την Amal, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των fans και followers. Δεν ήταν λίγοι βέβαια κι εκείνοι που δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν την Amal, σχολιάζοντας πως εκτός από τα μαλλιά της, κάτι διαφορετικό φαίνεται να έχει συμβεί και στο πρόσωπό της. Άλλος άνθρωπος #diplis.

Να πούμε σ’ αυτό το σημείο, πως ο Έλληνας  hairstylist ουκ ολίγες φορές έχει επιμεληθεί τα hair looks πολλών ακόμη διάσημων κυριών του Hollywood, όπως της Maria Menounos, Camila Cabello, Britney Spears, Cindy Crawford κ.α.