CELEBRITIES

Η Dakota Johnson δίνει εξηγήσεις για την πολυσυζητημένη άβολη στιγμή στις Χρυσές Σφαίρες

YouTube

Οι φετινές Χρυσές Σφαίρες μας άφησαν πολλές όμορφες αναμνήσεις: Το κόκκινο χαλί με τα μαύρα φορέματα, οι χειμαρρώδεις και μεστές ομιλίες, το βλέμμα της Dakota Johnson προς την Angelina Jolie την ώρα που η Jennιfer Aniston είναι στη σκηνή και απονέμει βραβείο.  

Αυτή η ξεκαρδιστικά τέλεια στιγμή -ευτυχώς, ευτυχώς- έχει απαθανατιστεί, μοιραστεί χιλιάδες φορές στα social media κι έτσι θα μείνει αιώνια στο διαδίκτυο και στη μνήμη μας.

 

Χτες το βράδυ, η Dakota Johnson ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon ο οποίος σίγα μην άφηνε τέτοια στιγμή-διαμαντάκι να περάσει ασχολίαστη.

Η Dakota δεν το αρνήθηκε.

Κι εδώ είναι το βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια (η συζήτηση για το περιστατικό στις Χρυσές Σφαίρες ξεκινάει από το 3:37).

«Το ίδιο όμως κάνει και η γυναίκα του Armie’s Hammer. Δεν είμαι η μόνη! Η Elizabeth (Chambers) την κοιτάζει κατάματα», σχολίασε η Dakota.

«Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι όντως την κοιτούσα και αυτό φαίνεται αν κοιτάξεις πολύ προσεκτικά τη γωνία των ματιών μου που είναι διαγώνια».

«Και τι κοιτούσες;», ρωτάει ο Jimmy Fallon.

«Εκεί ήταν και το τραπέζι που καθόταν το καστ του Stranger Things. Και επειδή λατρεύω αυτή τη σειρά προσπαθούσα να βγάλω ένα βίντεο με αυτά τα παιδιά. Με άλλα λόγια, αυτό που όλοι κάνουν όταν βλέπουν έναν διάσημο σε ένα εστιατόριο, εγώ το έκανα στις Χρυσές Σφαίρες. Έτσι όπως έκανα ζουμ, η κάμερα έπιασε καταλάθος τον Ridley Scott ο οποίος φαίνεται σαν να κοιμάται. Μετά όμως σκέφτηκα ότι μπορεί απλώς να κοιτούσε το τηλέφωνό του».

Γλυκούλα Dakota. Κι εμείς το ίδιο θα κάναμε πάντως, μην ανησυχείς.