CELEBRITIES

Η Βάνα Μπάρμπα (ξανα) απαντά και εξηγείται δημοσίως στην Ελένη Φιλίνη

NDP PHOTO AGENCY

Για την κόντρα μεταξύ Βάνας Μπάρμπα-Ελένης Φιλίνη τα ξέρεις (Αν όχι μπορείς να διαβάσεις πώς κατέληξαν στα δικαστήρια). Ήταν ακόμα Μάρτιος όταν η Βάνα Μπάρμπα, ως καλεσμένη της εκπομπής Dot, στον αέρα της εκπομπής, είπε, με χιουμοριστική, όπως δήλωσε αργότερα, διάθεση «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ».

Ναι αυτό. Όπως καταλαβαίνεις, όταν η Ελένη Φιλίνη (που γιορτάζει σήμερα και Χρόνια της Πολλά) το πήρε είδηση μόνο αστείο δεν της φάνηκε. Η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε τη συγγνώμη της, αλλά η Ελένη Και κάπως έτσι η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια.

Το απόγευμα της Κυριακής που μας πέρασε, η Βάνα Μπάρμπα επέστρεψε στην εκπομπή Dot και στάθηκε στο ίδιο ακριβώς σημείο με αυτό που στεκόταν όταν ξεκίνησε το «αστείο».

Έτσι στο κλείσιμο της εκπομπής, σε μια ύστατη, ίσως, προσπάθεια το θέμα να μην πάρει νομικές προεκτάσεις, συντονίστηκε η παρακάτω συνέντευξη. Η Βάνα Μπάρμπα απάντησε σε ερωτήσεις κλειστού τύπου μέχρι που κατέληξε με μια μακρόσυρτη επεξηγηματική δήλωση με την οποία, φανταζόμαστε, ελπίζει να λυθεί η παρεξήγηση.

 

Το όνομά σας;

«Βάνα Μπάρμπα».

Δεν σας λένε Ελένη Φιλίνη;

«Όχι».

Γιατί μας το είχατε πει κάποτε;

«Γιατί κάναμε χιούμορ νομίζω».

Δεν γελάσαμε όμως.

«Πρόβλημά σας».

Έχετε να δηλώσετε κάτι για την κ. Φιλίνη;

«Έχω να δηλώσω αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή. Όταν με ρωτήσατε το όνομά μου και είπα “Ελένη Φιλίνη”, η επόμενη ερώτηση ήταν η εξής: “Με τι ασχολείστε”; Οπότε, εγώ εξέλαβα την ερώτηση για το άτομό μου και απάντησα και είπα όλα τα ανόητα που είπα και γελάγαμε στην εκπομπή, ότι ήμουν πορνοστάρ, ότι είμαι σταρ, ότι κάνω μπότοξ κλπ. Όλα αυτά αφορούσαν αποκλειστικά εμένα. Η ερώτηση η δική σας ήταν με τι ασχολείστε, εγώ το εξέλαβα ως Βάνα Μπάρμπα, αυτό ήταν όλο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να αναφερθώ έτσι για έναν άνθρωπο που εκτιμώ».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY