CELEBRITIES

Όταν η Α. Γαλανοπούλου έπιασε πάτο και ο Γιώργος Θεοφάνους έδιωξε διάσημο τραγουδιστή

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Κατά την διάρκεια του ”The Voice 2” δεν έδωσαν την παραμικρή αφορμή για να γίνουν θέμα σχολίων, όμως πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Ο λόγος για την Κατερίνα Καμπανέλλη, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό και τον Δημήτρη Λιόλιο που είχε ξεχωρίσει με το ταλέντο και την γοητεία του στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και δημοσίευμα τις Espresso η πρώτη συνάντησή τους στο πλατό της δημοφιλούς εκπομπής έκανε και τους δύο να καρδιοχτυπήσουν. Το πρώτο βήμα έκανε φυσικά ο Δημήτρης και σύντομα οι δυο τους βρέθηκαν να περνούν μαζί κάθε break από τις υποχρεώσεις τους στο show. Το ζευγάρι, μάλιστα, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες τους στα social media.

Backstage moments! Vol.1st live show #thevoicegr #thevoiceofgreece #teamvandi @katie_kampanelli #teamstavento

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitris G. Liolios (@d.liolios) στις

Πάμε σε έναν άλλο έρωτα και μάλιστα με αρκετά διάσημα πρόσωπο. Αυτήν την περίοδο, φαίνεται πως ένας άλλος άνδρας έχει μπει στην καρδιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Ποιος είναι αυτός; Πρόκειται για τον Μιχάλη Σηφάκη, το γνωστό και γοητευτικό τερματοφύλακα και η είδηση της σχέσης τους κυκλοφόρησε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου στα media. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες κάτι που μας κάνει να καταλάβουμε ότι πιθανότατα ισχύουν!

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, μίλησε η Άβα Γαλανοπούλου σε συνέντευξή της. ”Πέρασα τραγικά, μπήκα και βγήκα στα νοσοκομεία, έπαθα νευρική ανορεξία, κατάθλιψη, δεν ήθελα να πηγαίνω πουθενά, έμεινα μακριά από τη δουλειά μου που λατρεύω. Ήταν τεράστιος ο πόνος, σα να μου έσπαγαν τα κόκαλα. Έπιασα πάτο, αλλά ευτυχώς, βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ ξανά. Όλοι πέφτουμε κάποια στιγμή κι όλοι χτυπάμε – άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Το θέμα είναι να μπορείς να ξανασηκώνεσαι. Τα κατάφερα και παλεύω κάθε ημέρα να μείνω έτσι δυνατή. Δεν είναι εύκολο”.

Ο Johnny Depp είναι πλέον ιδιοκτήτης ελληνικού νησιού, του Stroggino (Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα). Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορειο, ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Depp για να δει το νησί που απέκτησε.

 

Την Ελλάδα για διακοπές φαίνεται πως προτιμά και η πρώην σύντροφος του Johnny Depp, Vanessa Paradis η οποία εθεάθη με τον 13χρονο γιου τους, Jack, σε ελληνική παραλία αγνώστων, όμως, στοιχείων.

 

Άλλη μια διάσημη επισκέφτηκε αυτές τις μέρες τη χώρα μας. Η Chiara Ferragni βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τους συνεργάτες της. Η 28χρονη blogger φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς τον λογαριασμό της στο Instagram, ενημερώνοντας τα 4 εκατομμύρια ακολούθους της για το τι φοράει, πού βρίσκεται, τι τρώει και πώς περνάει στο ελληνικό νησί μαζί με τους συνεργάτες της.

#TheBlondeSaladGoesToMykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

 

Mykonos nights #TbsCrewGoesToMykonos #TheBlondeSaladGoesToMykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Good morning Mykonos from @seasidecottage ☀️ Wearing @mariettachrousala sandals #mariettafantasy #SeasideByBelvedere #TheBlondeSaladGoesToMykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

? @tbscrew today at the beach #TheBlondeSaladGoesToMykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

Squad @tbscrew #TheBlondeSaladGoesToMykonos #TbsCrewGoesToMykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

wearing my sister's @valentinaferragni bikini line #TheBlondeSaladGoesToMykonos #BikiniValentinaFerragni

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις

 

 

Σε συνέντευξή του, ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε ότι έδιωξε διάσημο τραγουδιστή από το στούντιό του. ”Ήταν ένας νέος τραγουδιστής που την πρώτη μέρα ήταν ‘Κύριε Θεοφάνους’ και ‘Κύριε Θεοφάνους’. Του είπα να κόψουμε τον πληθυντικό και την επόμενη μέρα ήρθε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, με χτύπησε στον ώμο λες και ήμασταν φιλαράκια και μου είπε: ‘Γιωργάρα τι έγραψες σήμερα;’. Γύρισα, τον είδα και του έδειξα την έξοδο. Ο άνθρωπος αυτός είναι φίρμα σήμερα, πολύ γνωστός και μια χαρά κάνει καριέρα και χωρίς εμένα. Ήταν η μόνη περίπτωση”.

Στα τηλεοπτικά νέα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, η Αννίτα Πάνια υπέκυψε στις πιέσεις του Epsilon και αποχώρησε από τον Alpha προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα της εκεί. Μάλιστα, η εκπομπή της θα βγαίνει από το Epsilon δύο φορές την εβδομάδα και θα είναι βραδινή, αφού άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που αποχώρησε από τον Alpha.

Η Ναταλία Γερμανού, αυτό το διάστημα δεν κάνει διακοπές, ούτε χαλαρώνει αφού βρίσκεται σε καθημερινές συσκέψεις και σε αναζήτηση των επόμενων συνεργατών της που θα βρίσκονται στο πάνελ του ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που θα προβάλλεται από τις 13.00 έως και τις 16.00. Σύμφωνα με δημοσίευμα του εβδομαδιαίου περιοδικού ”My TV” , πολύ κοντά στο να κλείσουν είναι ο Νίκος Παπαδάκης και η Μαρία-Λουίζα Βούρου ενώ ήδη έχει συμφωνήσει ο Λάκης Γαβαλάς.