CELEBRITIES

Τα πιο ηχηρά διαζύγια του Hollywood

Τι κι αν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη το φωνάζει με την ψυχή της πως "δεν χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο"; Όπως φαίνεται εκεί στο Hollywood δεν ακούνε αυτό το είδος μουσικής και τα διαζύγια δίνουν και παίρνουν. Το τελευταίο και πιο ηχηρό, ήταν αυτό του Johnny Depp με την Αmber Heard, που όπως φαίνεται θα απασχολήσει αρκετό καιρό ακόμα τα Μέσα, λόγω των καταγγελιών της Head για ενδοοικογενειακή βία.

Όσο είμαστε σε αναμονή για το επόμενο επεισόδιο, είπαμε να κάνουμε ένα flashback και να θυμηθούμε και άλλους χωρισμούς του Hollywood που πραγματικά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Θυμήσου (και συνειδητοποίησε και εσύ ότι η ζωή συνεχίζεται).

GWEN STEFANI – GAVIN ROSSDALE

 

Ο Gavin Rossdale απάτησε την επί 13 χρόνια σύζυγο του και μάνα τριών τυ παιδιών Gwen Stefani,  με την νταντά Mindy Mann. Κι αν αυτό ακούγεται τραγικό, να σου θυμίσουμε ότι το ακόμα πιο τραγικό ήταν ότι η Gwen έβλεπε αυτή την παράνομη σχέση του συζύγου της, στην πρώτη σελίδα του US Weekly.

ΜARIAH CAREY – NICK CANNON

 

Έμοιαζαν απίστευτα ευτυχισμένοι μαζί, η Mariah Carey και ο κατά 11 χρόνια μικρότερεος της Nick Cannon. Είχαν αποκτήσει και δίδυμα, μέσα στο γάμο τους και δεν έκρυβαν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Είχαν κάνει κοινές φωτογραφίσεις, είχαν δώσει φιλιά μπροστά στις κάμερες, έσταζαν μέλι μιλώντας ο ένας για τον άλλον. Ο Cannon είχε γεμίσει την πλάτη του με το “Mariah”. Ωστόσο, μετά από 6 χρόνια κοινής ζωής ήρθε το διαζύγιο με τις φήμες να κάνουν λόγο για απιστίες του Cannon. 2 χρόνια μετά τον χωρισμό αυτό, η Mariah Carey αραββωνιάστηκε τον Αυστραλό εκατομμυριούχο James Packer.

ΜΑDONNA – GUY RITCHIE

 

Μετά από 8 χρόνια γάμου, Madonna και ο κατά 10 χρόνια νεότερος της Guy Ritchie έδωσαν τέλος στον γάμο τους. Μέχρι σήμερα, βρίσκονται στα δικαστήρια για την κηδεμονία του γιου τους Rocco.

JENNIFER ANISTON – BRAD PITT

 

Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης το 2000, αλλά μετά από 4 χρόνια χώρισαν. Οι φήμες θέλουν ο Pitt να είχε ήδη ερωτευτεί την Jolie στα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs Smith που γινόντουσαν το 2004. Και αν σκεφτεί κανείς τη συνέχεια, μάλλον οι φήμες είχαν υπόσταση.

ΝICOLE KIDMAN – TOM CRUISE

 

Ήταν μαζί 10 χρόνια και είχαν υιοθετήσει 2 παιδιά. Ο Cruise έκανε αίτηση διαζυγίου το 2001 και η Kidman ανέφερε σχετικά με εκείνη την περίοδο ότι είχε πάθει σοκ.

MELANIE GRIFFITH – ANTONIO BANDERAS

 

Ήταν μαζί 19 χρόνια και είχαν αποκτήσει και μια κόρη που σήμερα είναι 20 χρονών. Η Griffith, είχε τατουάζ με το όνομα του συζύγου της το οποίο και έσβησε την περίοδο που χώριζαν.