CELEBRITIES

Βαλαβάνη – Βασάλος: Νέο ρεπορτάζ τους θέλει (και επίσημα) ζευγάρι

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες που θέλουν ζευγάρι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο δίνουν και παίρνουν. Οι δυο τους, όμως, αρνούνται να μιλήσουν για ό,τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Κάτι που –φυσικά- συνηθίζουν πολλά ζευγάρια στην αρχή της σχέσης τους.

Νέο ρεπορτάζ της ”Real News” θέλει τους δύο πρώην αντιπάλους του Survivor να διατηρούν δεσμό και να διανύουν μια ιδιαίτερα τρυφερή περίοδο, πραγματοποιώντας συνεχώς κοινές εμφανίσεις.

Στην εφημερίδα φιλοξενείται μια δήλωση του Κωνσταντίνου που φουντώνει τις φήμες περί σχέσης του με την αθλητικογράφο και τις κάνει… βεβαιότητα:

Αν είναι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα και κάτι διαφορετικό, θα το κάνουμε οι ίδιοι”, ξεκαθαρίζει ο ίδιος, με άνθρωπο από το περιβάλλον των δυο τους να δηλώνει στην εφημερίδα:

Έκαναν παρέα και μέσα στο παιχνίδι. Η Ευρυδίκη, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, ένιωθε τον Κωνσταντίνο περισσότερο κοντά της. Μετά το Survivor η Ευρυδίκη κράτησε επαφή και με άλλα άτομα από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Κωνσταντίνο ωστόσο είναι πιο κοντά, καθώς τους ενώνει η αγάπη τους για τον αθλητισμό. Ήταν ένα υπέροχο τριήμερο γι’ αυτούς στην αθλητική εκδήλωση Santorini Experience. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν εκεί για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που έχει καθιερωθεί εδώ και τρία χρόνια. Κατάφεραν να συνδυάσουν ιδανικά την εμφάνισή τους στο event με ένα μαγευτικό τριήμερο στη ρομαντική Σαντορίνη. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Έχουν κοινά ενδιαφέροντα και αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο”.

Εμείς από τη μεριά μας δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε το ρεπορτάζ, καθώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!