CELEBRITIES

Survivor: Το “κομμένο” βίντεο του Ντάνου με όσα είπε για την ψηφοφορία

Αν είχες δει κι εσύ στο trailer για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor το Γιώργο Αγγελόπουλο να μιλά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στην κανονική ροή του επεισοδίου δεν εμφανίστηκαν ποτέ στην οθόνη σου αυτές οι δηλώσεις, τότε σίγουρα θα απόρησες τι συνέβη.

Επειδή πολλοί έκαναν λόγο στο διαδίκτυο για “λογοκριμένες” σκηνές  και “κομμένο” βίντεο, η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, ήρθε για να αποκαταστήσει την αλήθεια, με την παρουσιάστρια να υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο ατόπημα δε συνέβη εσκεμμένα και πως τα πλάνα αυτά υπάρχουν, προβάλλοντάς τα στη συνέχεια.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Ντάνος εξηγεί τον τρόπο που ψήφισε τον Κώστα Κοκκινάκη, ενώ σχολιάζει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Η Βαλαβάνη είναι αυτή η οποία στην συμβίωση βοηθά λιγότερο από τους υπόλοιπους. Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που στην συμβίωση έχει αναλάβει τη μαγειρική του ρυζιού ή του φακόρυζου, αλλά θεωρώ ότι βοηθά λιγότερο από τον Μπο. Οπότε κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου και σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια ψήφισα τον Κώστα γιατί ο Μπο είναι πιο πρόθυμος ή πιο ενεργός ή ενεργοποιημένος και στη συμβίωση και έχει μεγάλη βελτίωση και στα αγωνιστικά. Η Βαλαβάνη είναι κακή στα αγωνιστικά και θεωρώ ότι σε σχέση με τον Κώστα θα έπρεπε να μείνει“.