CELEBRITIES

Survivor: Σε στενή πολιορκία η Πάολα από τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali

Στον αγώνα της αναζήτησης νέων παικτών για το Survivor 2 έχει πέσει ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, ο οποίος πασχίζει να βρει πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού ακόμα περισσότερο από τα προηγούμενα και που θα εκτινάξουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Κακά τα ψέματα, τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Η προβολή του Survival Secrets από τη συχνότητα του Epsilon αναγκάζει την παραγωγή του Survivor να ψάξει για ανατρεπτικά πρόσωπα και να κλείσει συμφωνίες που θα εξασφαλίσουν την απόλυτη επιτυχία. Έτσι, το όνομα της Πάολας δεν θα μπορούσε παρά να ”πέσει στο τραπέζι”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”Spirto”, η Πάολα έχει δεχτεί μια πολύ δελεαστική πρόταση από τον Mr. Survivor, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν η ίδια σκοπεύει να πει το πολυπόθητο ”ναι” και να αποτελέσει μία από της παίκτριες της νέας ομάδας των Διασήμων.

Το ίδιο ρεπορτάζ, θέλει το ποσό που της προτάθηκε να είναι τεράστιο, ενώ κάνει λόγο και για μεγάλο αιφνιδιασμό της τραγουδίστριας μόλις αυτό της ανακοινώθηκε.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η εκκεντρική καλλιτέχνις θα αποδεχτεί την πρόταση του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος τη θέλει οπωσδήποτε στον νέο κύκλο του Survivor!

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency