CELEBRITIES

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Γκρίνια για το Σπαλιάρα μετά την ήττα στην ελληνική ομάδα

Η ήττα δεν είναι ευχάριστη και εύκολα διαχειρίσιμη για κανέναν. Πόσω δε μάλλον όταν έχεις περάσει εβδομάδες πείνας και κακουχιών, όπως οι παίκτες στο Survivor, οι οποίοι χθες έχασαν από τους Τούρκους για έναν πόντο.

Μετά το τέλος του αγώνα και το άσχημο αποτέλεσμα, οι Έλληνες παίκτες συζήτησαν τα όσα συνέβησαν, επιστρέφοντας στην παραλία. Τι δεν έκαναν σωστά, τι θα μπορούσαν να είχαν κάνει διαφορετικά και υποθετικές συζητήσεις για το πώς θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη έναντι των Τούρκων παικτών.

Με εξαίρεση το Γιώργο Χρανιώτη που κράτησε ουδέτερη στάση, οι υπόλοιποι παίκτες στην πλειοψηφία τους έστρεψαν τα βέλη τους στο Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς θεώρησαν πως ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης και ότι δεν ήταν η καταλληλότερη επιλογή για το αγώνισμα.

Πριν την έναρξη του αγώνα κάναμε τα ματσαρίσματα για το ποιοι θα παίξουν. Ο Γιάννης ήθελε να παίξει γιατί είχε μείνει εκτός στον προηγούμενο, εκεί δυσκολευτήκαμε“, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και συμπλήρωσε: “Τον δικαιολογώ. Από την άλλη θεωρώ ότι έπρεπε να κάνει πίσω και να μείνει εκτός. Θεωρητικά είναι ο πιο αδύναμος“.