CELEBRITIES

Survivor 2: Οι πρώτες δηλώσεις των Διασήμων πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο

NDP PHOTO AGENCY

Το μεσημέρι της Δευτέρας, οι διάσημοι του φετινού κύκλου του Survivor αποχαιρέτησαν την Ελλάδα πριν κατευθυνθούν στο νησί όπου θα χρειαστεί να περάσουν τις επόμενους μήνες (ή ημέρες) της ζωής τους με φόντο την καταγάλανη θάλασσα, αλλά σκληρές συνθήκες επιβίωσης. Έτοιμοι για την περιπέτεια και με στόχο να φύγουν νικητές, έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ από το check-in του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, γιος του γνωστού επιχειρηματία και ηθοποιός, ο οποίος, λέγεται ότι, έχει ταξιδέψει στην Ινδία όπου διδάχτηκε διαλογισμό και εγκράτεια και θεωρείται από τους πιο μάχιμους και γυμνασμένους παίκτες είπε τα εξής: «Έκανα μια μικρή προετοιμασία δύο εβδομάδες πριν. Φαινομενικά ναι, είμαι έτοιμος. Εδώ θα φανεί, μέσα σε όλη αυτή την κακουχία, αν μπορείς σαν άνθρωπος να διατηρήσεις την πειθαρχία σου, την ηθική και τα πιστεύω σου και να μη λυγίσεις σε οτιδήποτε κι αν είναι αυτό: ίντριγκες, νεύρα λόγω πείνας κτλ. Και ας μην ξεχνάμε ότι είναι και η ψυχή. Να είσαι μέσα σου δυνατός» είπε, καταλήγοντας ότι αν δεν πίστευε ότι θα είναι ο νικητής, δε θα ερχόταν στο παιχνίδι.

 

«Οποιοδήποτε αγώνισμα και να έρθει θα το αντιμετωπίσω». Η πρωταθλήτρια 500 μέτρων μετ’ εμποδίων, Κατερίνα Δαλάκα, λόγω της ιδιότητάς της θεωρείται γρήγορη. «Στην αρχή είχα αρνηθεί γιατί είναι μεγάλη απόφαση να αφήσεις την καριέρα σου και να κάνεις κάτι τόσο επίπονο, αλλά επειδή μου αρέσουν οι δοκιμασίες και τα δύσκολα είπα τελικά το “ναι”», είπε συμπληρώνοντας ότι έχει και μια έντονα ευαίσθητη πλευρά την οποία όμως, όπως λέει, τη δείχνει εκεί που πρέπει. «Καλό είναι τα συναισθήματά μας να τα κρατάμε για τον εαυτό μας». Μιλώντας για την οξύθυμη πλευρά της είπε το εξής: «Όταν κάποιος δεν με σέβεται μπορεί να τρελαθώ».

Η Όλγα Φαρμάκη δηλώνει άγνοια κινδύνου και αγωνία για το άγνωστο πηγαίνοντας  στον Άγιο Δομίνικο.«Το σκεφτόμουν από πέρυσι να πάω γιατί από τότε είχα πρόταση, αλλά φέτος το πήρα απόφαση», είπε συμπληρώνοντας ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της γκρινιάρα με το φαγητό. Θα δείξει!

Τέλος, η Ξένια, τραγουδίστρια των Rec δηλώνει αρκετά δυναμική και αποφασισμένη. «Κάνω ο,τι μπορώ από fitness, αλλά γενικά είμαι πολύ φίλη με τα αθλήματα. Όταν ήρθε η πρόταση ένιωσα περίεργα, αλλά χάρηκα γιατί αυτό είναι μια ευκαιρία να ζήσω κάτι καινούργιο, αλλά και μία εμπειρία που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!».

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY