CELEBRITIES

Το σοκ της Τ. Σωτηροπούλου και η Κ. Σπυροπούλου ως Jessica Rabbit

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Σάλο προκάλεσε η φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε αρκετές φωτογραφίες με τη νέα συλλογή παιδικών ρούχων εκ των οποίων η μια προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Αποτέλεσμα ήταν η παρουσιάστρια να κατεβάσει τη φωτογραφία και να ζητήσει συγγνώμη.

 

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί από την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Έλενα Μακρή Λυμπέρη σχετικά με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό “Hello” από το πάρτι γενεθλίων της Βαλέριας και το εξώδικο της παρουσιάστριας κατά του περιοδικού. Η εκδότρια εξέδωσε ανακοίνωση όπου άφησε αρκετές αιχμές κατά της Ελένης Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να ανταπαντά και πάει λέγοντας…

 

Το νησί Υδρούσα αγόρασαν η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγός της, Νεκτάριος Νικολόπουλος. “Τέθηκε το θέμα στην Βουλή για να προχωρήσουμε μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας. Είμαστε πανέτοιμοι με τις άδειες και θα ξεκινήσουμε από την 1η Μαΐου ένα τεράστιο περιβαλλοντικό πάρκο”, δήλωσε ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα, Νεκτάριος Νικολόπουλος, στο You.

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου, μίλησε για το σοκ που υπέστη μικρή όταν έπαιζε με τις κούκλες της. “Δεν ήμουν από τα κορίτσια που εντυπωσιάζονταν με τα  τούλια και τα μακριά φορέματα και ίσως αυτό να οφείλεται και σε ένα παιδικό τραύμα που είχα από τότε που ήμουν 5 χρόνων. Βλέποντας τις φίλες μου να παντρεύουν την Bibi-bo με τον John John, αποφάσισα να κάνω κι εγώ το ίδιο. Έχοντας την εικόνα του πατέρα μου που όταν ετοιμαζόταν να βγει έξω ξυριζόταν, αποφάσισα να ξυρίσω τον John John. Μόνο που αντί για after shave του έβαλα ασετόν, με αποτέλεσμα να ξεβάψει όλο του το πρόσωπο. Έπαθα τέτοιο σοκ που μου έπεσαν οι κούκλες από τα χέρια και δεν τις άγγιξα ποτέ ξανά”.

Οι υποψήφιοι του ελληνικού τελικού της Eurovision ανακοινώθηκαν και κυκλοφόρησαν αποσπάσματα από τα διαγωνιζόμενα τραγούδια. Πάρε μια γεύση!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Τα Καρντάσιανς”, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή οι οποίες σχολιάστηκαν έντονα. “Δεν θα μου πει εμένα ο Μάρκος ή ο Στάθης Ψάλτης πως θα κάνω τις συνεντεύξεις; Πήγα εγώ στο θέατρο να κάνω τον Καραγκιόζη –δεν το λέω αυτό με την κακή έννοια”.

 

Η Ρέα Τουτουνζή μίλησε για την πιθανότητα να αποκτήσει παιδί, δηλώνοντας μεταξύ των άλλων ότι δεν έχει… κουράγιο. “Επειδή έχω μεγαλώσει έτσι, αισθάνομαι ότι δεν έχω το κουράγιο για ένα παιδί. Επίσης, δεν θα ήθελα να κάνω το ίδιο πράγμα, στο δικό μου παιδί. Τρομάζω με την ιδέα ότι μπορώ να πάθω κάτι, και να το αφήσω ορφανό. Το να ζήσει αυτό που έζησα εγώ θα ήταν ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης. Οι λόγοι είναι καθαρά ψυχολογικοί. Αν έρθει βέβαια, ένα παιδί καλοδεχούμενο θα είναι. Απλώς δεν θα μπω στη διαδικασία”.

 

Μάθε τα πάντα για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, βλέπε αμόρε Δούκισσας Νομικού, που της έχει κλέψει την καρδιά.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη, απάντησαν στην αγωγή που τους κατέθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ύψους 520.000 ευρώ. “Εσύ παγκάρι έβγαλες το Σαββατοκύριακο;”, ρώτησε ο παρουσιαστής τη συνεργάτιδά του. “Εγώ μαζεύω Γιώργο! 1.000 ευρώ μου λείπουν, τις 259.000 τις βρήκα”, απάντησε η Σάσα Σταμάτη. Άμεση όμως ήταν και η απάντηση του παρουσιαστή, ο οποίος σχολίασε με ειρωνεία: “θα κάνουμε έρανο!”.

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας απασχόλησε για έναν ακόμη λόγο αυτήν την εβδομάδα, καθώς εντυπωσίασε στην εκπομπή της ντυμένη ως Jessica Rabbit. Συγκεκριμένα, κατακόκκινη περούκα, ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

 

Διάβασε επίσης στο Ladylike

Το λάθος της Ιωάννας Πηλιχού στο Facebook και τι χαρακτήρισε “ξεδιάντροπο” η Νάντια Μπουλέ

Ο Άγιος Βαλεντίνος και το αμόρε της Δούκισσας Νομικού