CELEBRITIES

Για ποιον η Scarlett Johansson έπεσε στα πατώματα;

Η Scarlett Johansson μπορεί να τώρα να είναι σ' έναν ευτυχισμένο γάμο αλλά στο παρελθόν έχει πέσει στα πατώματα και έχει χάσει τον εαυτό της για χάρη ενός άντρα. Όχι, που η χυλόπιτα θα έκανε διακρίσεις.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Cosmopolitan, η Scarlett Johansson μίλησε για όλα. Για την άσχημη ερωτική περιπέτεια που είχε περάσει αλλά και για την επαγγελματική ισότητα. Αλλά αυτό που μας τράβηξε την προσοχή ήταν η εξομολόγηση της για αυτά που είχε περάσει στην προηγούμενη της σχέση.

 

”Πριν πολύ πολύ καιρό, είχα κάποιον στην ζωή μου που δεν ήταν διαθέσιμος..αλλά από την άλλη ήταν πολύ ελκυστικός. Είχα φτάσει στο σημείο που δεν αντέχεις άλλο, που ήμουν στον πάτο. Είχα χάσει τον εαυτό μου. Στεκόμουν έξω από ένα μπαρ στις 1μιση το πρωί, έστελνα γραπτά μηνύματα ενώ οι φίλοι μου ήταν μέσα. Έπαιρνα ταξί μέσα στα άγρια χαράματα για να το δω. Δεν ήμουν εγώ αυτή. Εκεί που συνειδητοποίησα τα πιο πάνω, αποφάσισα να το σταματήσω.”

Scarlett μας εμείς με τη σειρά μας έχουμε να σου πούμε ότι με τα χρόνια θα γίνει πιο σοφή και θα καταλάβεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο κακό να πέφτεις στα πατώματα που και που. Τα έχει γράψει και η Μαριέτα μας.