CELEBRITIES

Ο Σάκης Ρουβάς σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική. Είναι αλήθεια

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί μελλοντικά με την πολιτική άφησε ο Σάκης Ρουβάς, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "Πρωινό".

“Δεν το αποκλείω. Αν κλείσει τον κύκλο του αυτό που κάνω, αν ο καλλιτέχνης μέσα μου σταματήσει να υπάρχει, μπορεί και να το κάνω. Αυτή τη στιγμή δεν το βλέπω” ανέφερε χαρακτηριστικά. Παραδέχτηκε ότι με μια τέτοια κίνηση σίγουρα θα έχανε, βέβαια.

Νωρίτερα, είχε υπερασπιστεί την επιλογή του να μιλάει δημόσια για τα πολιτικά. “Αισθάνομαι υποχρέωση” σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τον Τσίπρα και το αν είναι ευχαριστημένος από όσα έχει κάνει. “Ο κόσμος τον ψήφισε να κάνει κάτι άλλο από αυτό που έκανε τελικά” παρατήρησε ενώ ο ίδιος απαντώντας που το τοποθετείται πολιτικά, είπε “στο κέντρο”.

Εκτός από την πολιτική, φυσικά συζήτηση έγινε και για τα προσωπικά του. Όπως είπε, οι καβγάδες δε λείπουν από τον γάμο του. “Τσακωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα, όπως για το αν θα δούμε την ίδια ταινία. Συνήθως κάνει πίσω αυτός που είναι πιο ψύχραιμος” ανέφερε. Παράλληλα τόνισε ότι μπορεί κάποια στιγμή στη σχέση τους να έχουν φτάσει στο σημείο να πουν να χωρίσουν, αλλά χωρίς να το εννοούν.

Αναφορικά με τη μεγάλη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, είπε ότι εκτός από τον Αλέξανδρο, τα άλλα 3 παιδιά ήρθαν τυχαία και ότι θα προσπαθήσουν να μην αποκτήσουν πέμπτο.