CELEBRITIES

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει ποδήλατο και η Δούκισσα στέλνει φιλάκια

Το Celeb Instagram Recap από το Ladylike.gr σε ενημερώνει για όλα όσα ανέβασαν οι διάσημοι στο social account τους.

Τι είδαν τα ματάκια μας αυτήν την εβδομάδα στο Instagram;

Τον Σάκη Ρουβά να κάνει ποδήλατο, τη Δούκισσα Νομικού στα backstage του Dancing With The Stars 5, την κούκλα Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια φωτογράφισης, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου με γυαλιά ηλίου στο κατάστημα οπτικών του Ηλία Βρεττού αλλά και τη Σοφία Καρβέλα να έχει απηυδήσει από την κίνηση.

Δούκισσα Νομικού

Γεύση από τα παρασκήνια του Dancing With The Stars 5 μας έδωσε η οικοδέσποινα του show, Δούκισσα Νομικού, λίγα λεπτά πριν την πρεμιέρα του. Η Δούκισσα φόρεσε ένα καταπληκτικό φόρεμα του οίκου Celia Kritharioti και κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση όσο και με την εξέλιξή της στην παρουσίαση!

Δέσποινα Βανδή

Backstage shooting by @yannisbournias @alexkatsaiti @vassilisstratigos @nakopoulouvaso

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Γεύση από τα παρασκήνια μας έδωσε και η Δέσποινα Βανδή αλλά σε αυτήν την περίπτωση από φωτογράφισή της. Το μακιγιάζ της θεάς Δέσποινας επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου και το styling η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Αναμένουμε το αποτέλεσμα Δέσποινα!

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Με τον σαρωτικό Σωτήρη Καλυβάτση,δοκιμάζουμε φανταστικά γυαλιά στο μαγαζί του αγαπημένου μου @vrettos_ilias !!#ojosunglasses

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Ο Ηλίας Βρεττός άνοιξε μαγαζί οπτικών και στα εγκαίνια του καταστήματος τον τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες celebrities. Μεταξύ αυτών και η πρώην “αντίπαλός” του στο Dancing With The Stars, Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Καλές δουλειές Ηλία!

Σοφία Καρβέλα

Im gonna be an ass hole stuck in traffic for Halloween.

A photo posted by Sofia Karvela (@sofiakar) on

Σα πολλά νεύρα έχει η Σοφία Καρβέλα με την χειρονομία που έκανε μέσα στο αυτοκίνητο. Λογικό, αν σκεφτείς ότι σύμφωνα με την ίδια είχε κίνηση. Ψυχραιμία, όμως, Σοφία. Ψυχραιμία και ανάσες.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Kai xorevw xorevw xoreeevwww#ANT1 @dwts_ant1

A photo posted by eirini_papadopoulou (@eirini_papadopoulou) on

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει κορμάρα. Το ξέραμε. Όσοι την είδαμε και από κοντά στην πρεμιέρα του Dancing With The Stars 5 το διαπιστώσαμε με τα ίδια μας τα μάτια. Επίσης, η Ειρήνη δε διαθέτει μόνο τέλειο σώμα αλλά και κίνηση. Φτου, φτου!

Σάκης Ρουβάς

Morning training #becominghercules #lovingnature

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Ένα από τα χόμπι του Σάκη μας, είναι το ποδήλατο και φροντίζει κάθε πρωί να κάνει ως άσκηση. Ξέρει καμία σας, κορίτσια, που κάνει ποδήλατο ο Σάκης για να του κάνουμε παρέα;

Γιώργος Μανίκας

90la k trankila #90s #beverlyhills #klama #brandon #scrunchie #style #instastyle I legomeni gnwsti se olous #arxidoxoristra!

A photo posted by giorgos manikas (@giorgosmanikas) on

Με 80s διάθεση ο Γιώργος Μανίκας εμφανίστηκε στην εκπομπή “Μία” με την Τατιάνα Στεφανίδου και δε δίστασε να κάνει πλάκα μαζί με τη συνεργάτιδά του στο Instagram. Άλλωστε είναι γνωστό το πόσο “πειραχτήρι” είναι ο Γιώργος και τις “πλάκες” που κάνεις σε φίλους του.

Ρούλα Κορομηλά

Σπίτι χαλαρά …

A photo posted by @roulakoromila on

Η Ρούλα Κορομηλά όπως μας έχει συνηθίσει μοιράζεται με τους followers της στο Instagram τις στιγμές που χαλαρώνει. Αγαπημένος της τόπος, το σπίτι της όπου βγάζει selfie δείχνοντάς μας ότι ο χρόνος είναι φίλος της. Κολλητός.

Γιώργος Τσαλίκης

Το ρόλο του ξεναγού ανέλαβε ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος ανέλαβε να δείξει τις ομορφιές της Αθήνας στον διάσημο Βούλγαρο τραγουδιστή Azis! Ελπίζουμε να του άρεσαν και μας έρχεται πιο συχνά.

Λάκης Γαβαλάς

Τα πανω κατω θα φερω την Κυριακη στο #DWTS5 ….Μεινεται συντονισμενοι..!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @lakilak6 στις

Λάκη μου, ηρέμισε. Θα μου πάθεις τίποτα και θέλω να σε βλέπω τις Κυριακές στο Dancing With The Stars 5 να κρίνεις τους διαγωνιζόμενους με τα δηκτικά σου σχόλια που τόσο λατρεύω. Φέρε τα πάνω κάτω με τα σχόλιά σου!