CELEBRITIES

Πολλή ατυχία στους Kardashians: στο χωρισμό οδεύουν Blac Chyna & Rob Kardashian

Φαίνεται πως το 2016 δεν θα κλείσει πολύ ευχάριστα για την οικογένεια Kardashian, καθώς μετά τη ληστεία στην έπαυλη της Kim στο Παρίσι και το φημολογούμενο χωρισμό της από τον Kanye West, ήρθε να προστεθεί και η εγκατάλειψη του Rob Kardashian από την Blac Chyna μαζί με το παιδί τους, λίγο μόνο καιρό μετά τη γέννηση του μωρού τους.

Το Σάββατο το απόγευμα η εξωτική χορεύτρια δημιούργησε ένα καινούριο προφίλ στο instagram, αναρτώντας ένα βίντεο στο οποίο ισχυρίζεται πως ο πρώτος της λογαριασμός είχε δεχτεί hacking από κάποιον “πολύ, πολύ, πολύ τρελό”.

Στο χακαρισμένο λογαριασμό ανέβηκαν 18 φωτογραφίες με υποτιθέμενες συνομιλίες της Blac Chyna και του δικηγόρου της, του Jaden Smith, του ράπερ Young Thug καθώς επίσης κι ενός ακόμα φίλου, που δείχνουν την αρραβωνιαστικιά του Rob Kardashian να τον στολίζει με μερικά “βαριά” κοσμητικά επίθετα, όπως “τεμπέλης”, “χοντρός”, “ανασφαλής”, ενώ στη συνέχεια η Blac Chyna φέρεται να λέει σε κάποιον από τους συνομιλητές της “Του δίνω ένα χρόνο να φτιάξουν τα πράγματα ή αλλιώς φεύγω“.

Από την πελυρά του, ο Rob Kardashian δημοσίευσε ένα βίντεο σε instagram και snapchat με το οποίο παρουσιάζει τη δική του οπτική των πραγμάτων, λέγοντας πως η Blac Chyna τον παράτησε, παίρνοντας μαζί τη νεογέννητη κόρη τους και αδειάζοντας τόσο το δωμάτιο της μικρής όσο και του μικρού King Cairo, του αγοριού που έχει αποκτήσει η Blac Chyna με τον νυν της Kylie Jenner, Tyga.

Αργότερα, επανήλθε στο instagram γράφοντας: “Με συγχωρείτε που τα μοιράζομαι όλα αυτά αλλά δε νιώθω καθόλου καλά αφότου είδα τα μηνύματα της Blac Chyna και όσα σκόπευε να κάνει. Δεν έχω πληγωθεί τόσο πολύ ποτέ ξανά. Δεν με πειράζει να νομίσει κάποιος ότι είμαι αδύναμος και τα μοιράζομαι όλα αυτά. Νόμιζα ότι η Chyna ήταν η οικογένειά μου και θα την παντρευόμουν. Της φέρθηκα σα να ήταν βασίλισσα. Το μωρό μας είναι ενός μηνός, η Chyna την πήρε κι έφυγε, εγκαταλείποντας αυτό το πανέμορφο σπίτι που αγόρασα για εμάς. Ακριβώς πριν από τα Χριστούγεννα. Κάποια που της έδωσα τα πάντα“.