CELEBRITIES

Ο Αντώνης Ρέμος δηλώνει: «Να έρθουν αν έχουν τα “γκατς”. Ξέρουν πού θα με βρουν»

Ο Αντώνης Ρέμος δε συνηθίζει να δίνει πολλές συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει, φροντίζει να αφήνει το στίγμα του και να γίνεται θέμα συζήτησης.

Μιλώντας στο TV Έθνος, απάντησε στο πώς πήρε τελικά την απόφαση να συμμετάσχει στο Rising Star: “Τη φετινή σεζόν αρχικά είχα αποφασίσει να απέχω από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ωστόσο, με συνδέχουν χρόνιοι δεχμοί με τον όμιλο ΑΝΤ1 και την οικογένεια Κυριακού. Την πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση σε ρόλο κριτή την έκανα στον ΑΝΤ1. Επίσης, κυκλοφόρησε και η νέα μου δισκογραφική δουλειά και δεν έκρυψα πως θέλω να την επικοινωνήσω με τον κόσμο. Πλέον οι τρόποι προώθησης μιας δουλειάς είναι πολύ περιορισμένοι. Πρέπει να είσαι πλούσιος για να αγοράσεις διαφήμιση. Παλαιότερα οι δισκογραφικές προωθούσαν τα cd των καλλιτεχνών. Πλέον αυτό δεν υφίσταται. Και εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στη λογική να διαφημιστώ μέσω προκλητικών εμφανίσεων ή δηλώσεων για να παίξω 15 λεπτά στα κανάλια. Ήταν βέβαια καθοριστικοί παράγοντες για να πω το «ναι» στο Rising Star τόσο το concept του προγράμματος όσο και η ομάδα των συντελεστών μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι εξαιρετική ομάδα. Αισθάνθηκα πως ήμουν ένα κομμάτι από το παζλ που έλειπε και έτσι συμφώνησα“.

Ενώ, όταν ρωτήθηκε για εκείνους που σχολιάζουν τη δεινότητά του στην ελληνική γλώσσα αλλά και στο ότι τον κατηγορούν για σεξιστικά σχόλια με το Γιώργο Λιάγκα on air, δε μάσησε τα λόγια του και είπε κάπως σε έξαλλη κατάσταση: “Θα παρακαλέσω αυτούς που θεωρούν πως χρησιμοποιώ 15 λέξεις να έρθουν να μου κάνουν φροντιστήριο. Αν έχουν τα “γκατς”. Ξέρουν που θα με βρουν. Να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν πότε είναι διαθέσιμοι. Όσον αφορά στο δεύτερο που μου είπες, θεωρώ μικροπρεπές να πρέπει να μπω σε απολογητική διαδικασία απέναντι σε δήθεν σεμνότυφους. Σεξιστικά σκέφτεται το μυαλό τους. Πλάκα κάναμε χωρίς διάθεση να προσβάλουμε κανέναν, και αυτό νομίζω ήταν απόλυτα αντιληπτό από τους τηλεθεατές“.