CELEBRITIES

Θύμα κλοπής η Πόπη Τσαπανίδου. Το μήνυμά της στο Ιnstagram

NDP

Η Πόπη Τσαπανίδου έπεσε θύμα κλοπής όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Επιστρέφοντας από έξοδο με φίλους της στο αμάξι το βρήκε παραβιασμένο και σπασμένο. Συγκεκριμένα, οι κλέφτες έσπασαν ένα μικρό παραθυράκι στο πίσω μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το μεγάλου κυβισμού τζιπ της δημοσιογράφου.

Όλα είναι μέσα στη ζωή και η Πόπη το γνωρίζει αυτό. Αντιμετώπισε, λοιπόν, αυτό το δυσάρεστο γεγονός με ψυχραιμία, αν και όπως παραδέχτηκε στη θέα του σοκαρίστηκε. Σε ανάρτησή της μίλησε αναλυτικά για το γεγονός:

«Το να πέφτεις θύμα κλοπής είναι άγρια αίσθηση. Νιώθεις απροστάτευτος και ανακαλύπτεις πόσο βαθιές ρίζες μπορεί να έχει ο φόβος. Είχα την ατυχία να βρω το αυτοκίνητο μου παραβιασμένο» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

Ενώ συνεχίζει λέγοντας: « Κάποιοι είχαν σπάσει ένα μικρό παράθυρο, άνοιξαν την πόρτα, το έκαναν φύλο και φτερό -έβγαλαν ακόμα και τα πατάκια- και φυσικά αφαίρεσαν ότι υπήρχε στο εσωτερικό. Τα πάντα. Ακόμη και το τελευταίο καλώδιο από φορτιστή. Το έγδαραν το έσπασαν. Εγώ που καμαρώνω να λέω πως αντιμετωπίζω με ψυχραιμία τα πάντα…σοκαρίστηκα στη θέα του».

«Ξέρω πολύ καλά πως πολλοί από εσάς είχατε την ίδια και χειρότερη εμπειρία κάποια στιγμή στη ζωή σας» καταλήγει η γνωστή δημοσιογράφος δείχνοντας έτσι πως κανείς δεν αποτελεί εξαίρεση.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency