FEMALE TALK

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να πάνε σε ψυχολόγο για τα παιδικά τους χρόνια»

Instagram.com/penelopeanastasopoulou/

Στα γυρίσματα του τρέιλερ της θεατρικής παράστασης Ποντικοπαγίδα, έδωσαν τηλεοπτικό ραντεβού η κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας με τη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, on camera για την απόφασή της να μετράει τα λόγια της όταν δίνει συνεντεύξεις για τον εαυτό της, την οικογένειά της και τον ρόλο της ως μαμά.

«Δυστυχώς ζούμε σε καιρούς που δεν μπορούμε να μοιραστούμε πολύ εύκολα προσωπικά πράγματα. Παλιότερα μπορούσαμε να το κάνουμε με μεγαλύτερη άνεση. Τώρα νιώθω ότι έχω πάντα ένα μάτι να με κρίνει και δεν το θέλω αυτό», ανέφερε στην αρχή η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας για τους σύγχρονους καιρούς που έχουν αλλάξει τα δεδομένα στον δημόσιο λόγο.

«Έχω μεγαλώσει αρκετά και βρίσκομαι σε μία φάση της ζωής μου που θέλω λίγο ησυχία. Έχω κριθεί πολύ για ατάκες που έχω πει και δηλώσεις που έχω κάνει για διάφορα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας θα σου πω ότι αυτή είμαι και δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλους», πρόσθεσε στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, επεξηγώντας περαιτέρω την απόφασή της να μην εξωτερικεύει όλες τις πεποιθήσεις της δημόσια.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θέλω τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα και όταν μεγαλώσουν να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με αγάπη»

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στην οικογένειά της, στον ρόλο της ως μαμά, αλλά και στην επιθυμία της να μεγαλώσει τα παιδιά της με τέτοιον τρόπο ώστε να θυμούται τα παιδικά τους χρόνια με αγάπη, χωρίς να τους δημιουργηθούν ψυχολογικά.

«Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Φώτη. Είναι ο καλύτερός μου φίλος αρχικά. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Ως μαμά ελπίζω να είμαι καλή. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Θέλω τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα και όταν μεγαλώσουν να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με αγάπη, ότι πέρασαν καλά, να μη χρειαστεί να πάνε σε ψυχολόγο για τα παιδικά τους χρόνια», δήλωσε η ηθοποιός χαρακτηριστικά.