CELEBRITIES

Αθηνά Οικονομάκου: Ο θρησκευτικός γάμος στη Μύκονο και η ζωή με τον γιο της

ndp

Το πρώτο της καλοκαίρι ως σύζυγος του Φίλιππου Μιχόπουλου και μητέρα του μικρού τους πρίγκιπα, όπως αποκαλεί η ίδια τον γιο της, περνά η Αθηνά Οικονομάκου. Κι αυτο το καλοκαίρι θα σημαδευτεί κι από ένα ακόμα γεγονός - ορόσημο στη ζωή της ηθοποιού, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Happy Day θα παντρευτεί ξανά τον καλό της, αυτή τη φορά με θρησκευτικό γάμο.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή ο γάμος θα γίνει στη Μύκονο και η Αθηνά έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για το νυφικό της look. Μάλιστα η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε πρόσφατα στη Μύκονο για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες για τον γάμο και από εκεί μοιράστηκε και την πρώτη της φωτογραφία με μπικίνι μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού.

Ανεξάρτητα όμως από τις προετοιμασίες για τη μεγάλη της στιγμή, η ζωή της Αθηνάς περιστρέφεται κατά πολύ γύρω από τον γιο της, τον μικρό Μάξιμο. Η ίδια δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή της ως μαμά και να εκφράζει την αγάπη της για εκείνον.

Πρόσφατα μοιράστηκε δύο ακόμα στιγμές μέσω Insta Stories της. Στην πρώτη ο Μάξιμος παίζει στην κούνια του και η ευτυχισμένη μαμά του κρατά ένα παιχνίδι του και σχολιάζει πώς οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να του περιγράψει πόσο τον αγαπά.

Instagram/Ath1naoikonomakou

 

Στη δεύτερη ο αχώριστος με τη μαμά του Μάξιμος βρίσκεται στο παιδικό του κάθισμα στο αυτοκίνητο της ηθοποιού και η νονά του, Εύη έχει επιστρατευτεί για να τον απασχολεί. «Η κοπέλα νονά είναι τρελή», σχολίασε με χιούμορ η Αθηνά Οικονομάκου.

Instagram/Ath1naoikonomakou

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency