CELEBRITIES

Η Μeryl Streep σνομπάρει τα Όσκαρ με τον πιο cool τρόπο

Chris Pizzello/Invision/AP

Είτε ασχολείσαι ενδελεχώς με τον κινηματογράφο και την υποκριτική, είτε περιορίζεσαι σε κανένα blockbuster την εβδομάδα (και αν), πιθανώς να γνωρίζεις ότι η Μeryl Streep είναι από τις ηθοποιούς με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Στη μακρά και πλούσια κινηματογραφική της πορεία έχει βρεθεί 20 φορές προτεινόμενη ενώ έχει φύγει με το πολυπόθητο βραβείο, τρεις.

Στην πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο παρουσιαστής, κάνοντας τα γνωστά παιχνίδια του με τους καλεσμένους του, της ζητάει να παίξουν ένα παιχνίδι. To αίτημα του είναι απλό: «Έχεις προταθεί 20 φορές για Όσκαρ», της λέει κάνοντας και την ίδια να εκπλαγεί. «Πόσες ταινίες από αυτές που έχεις προταθεί μπορείς να θυμηθείς σε 60 δευτερόλεπτα;».

Μάλιστα της λέει ότι αν καταφέρει και της θυμηθεί όλες θα της δώσει ένα bonus Όσκαρ για να επιβραβεύσει την προσπάθεια της.

Πόσες καταφέρνει να θυμηθεί; Χμμμ, όχι πάνω από έξι ενώ, το ακόμα καλύτερο είναι πως, έχει ξεχάσει ποια ήταν η πρώτη της υποψηφιότητα. Εντάξει Meryl, είσαι καλή. Από τις πιο επιτυχημένες του Hollywood. Ναι, έχεις κάνει άπειρες ταινίες, αλλά είσαι τόσο υπεράνω που δεν θυμάσαι για ποιες το όνομά σου ακούστηκε στην τελετή απονομής των πιο σημαντικών κινηματογραφικών βραβείων;

«Όντως. Λένε ότι πάντα ξεχνάς την πρώτη σου υποψηφιότητα», λέει ο -πόσο-τον-αγαπώ-αυτόν-τον-άνθρωπο- Jimmy Kimmel.

Δες το ξεκαρδιστικό απόσπασμα εδώ.

 

Kεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP