CELEBRITIES

Σωτήρης Κοντιζάς: “Μου έχει λείψει να παίζω με την κόρη μου”

NDP PHOTO AGENCY

Είναι η ηρεμία προσωποποιημένη κάτι που μέσα στο- πάντα έτοιμο για ταραχές- στούντιο του Master Chef 2 τον κάνει να ξεχωρίζει. Πώς είναι όμως ο Σωτήρης Κοντιζάς στην προσωπική του ζωή και καθημερινότητα και συγκεκριμένα στο ρόλο του ως μπαμπάς;

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο σεφ και κριτής του Master Chef 2 είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη δύο ετών. Δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό People μίλησε για τη ζωή του πίσω από τις κάμερες. Γι’ αυτά που τον ευχαριστούν και για όσα του λείπουν.

Όπως δήλωσε, αυτή την περίοδο, λόγω γυρισμάτων, ο ελεύθερός του χρόνος έχει πάει περίπατο. Έτσι, δεν έχει πολλές στιγμές ηρεμίας. «Σκέψου πως την περασμένη βδομάδα που πήγαμε να φάμε στο σπίτι των γονιών μου με πήρε ο ύπνος στον καναπέ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo by @llocq #masterchefgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas) στις

 

«Ξέρεις τι ονειρεύομαι; Να παίξω με την κόρη μου, να διαβάσω ιστορία, να πάμε ένα ταξίδι, να ακούσω μουσική, να παίξω πιάνο. Επίσης, για κάποιο λόγο θέλω να παίξω ηλεκτρονικά παιχνίδια, που μου έχουν λείψει πολύ», είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε. Πώς διαχειρίζεται την πατρότητα όμως;

«Είναι μαγική η εμπειρία να είσαι μπαμπάς», είπε. Στην ερώτηση τι απολαμβάνει να κάνει μαζί με την κόρη του, ο 34χρονος σεφ απάντησε: 

«Είναι σημαντικό να περνάμε στιγμές μαζί και να κάνουμε τα απλά, καθημερινά πράγματα, όπως να την κάνω μπάνιο, να τρώμε πρωινό, να την αλλάζω. Ετοιμάζω το πρωινό της φτιάχνοντας βρόμη, σταφίδες και μπανάνα, αλλά δεν καταφέρνω πάντα να πλύνουμε μαζί τα δόντια το βράδυ. Ποντάρω περισσότερο στις πρωινές δραστηριότητες».

Δεν είναι πάντα εύκολο να είναι εκεί και αυτό, όπως περιέγραψε, έχει «συνέπειες».

«Έχω παρατηρήσει πως αν περάσουν δυο τρεις ημέρες και δεν τη δω, η μικρή έχει διαφορετική συμπεριφορά απέναντί μου. Την περασμένη βδομάδα, που περάσαμε δύο ημέρες μαζί, ξυπνούσε το πρωί και ήθελε να της διαβάζω τον Πινόκιο. Όταν δεν με βλέπει, είναι πιο μαγκωμένη στην αρχή και πηγαίνει περισσότερο στη μητέρα της. Η συγκεκριμένη εικόνα μού ραγίζει την καρδιά. Η γυναίκα μου με τσιγκλάει πως δεν ασχολούμαι πολύ, καθώς είναι φορτωμένο το πρόγραμμά μου, και έχει δίκιο. Όμως, προσπαθώ να το φτιάξω».

Κεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY