CELEBRITIES

Η αμηχανία της Μαρίνας Σάττι μπροστά στις κάμερες

NDP

Στα βραβεία βιβλίου που διοργάνωσε το Public βρέθηκε χθες καλεσμένη μεταξύ άλλων γνωστών προσωπικοτήτων και η Μαρίνα Σάττι. Η γλυκιά ερμηνεύτρια έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια στο κοινό με το διασκευή του τραγουδιού «Κούπες» παρ' όλα αυτά η ίδια κάνει εδώ και χρόνια καριέρα και στο εξωτερικό.

Αυτό που σχολιάστηκε, ωστόσο, στα πάνελ των εκπομπών δεν ήταν κάτι που αφορά την καριέρα ή την εμφάνισή της στα βραβεία. Ήταν η αμηχανία που φάνηκε να έχει η ερμηνεύτρια μπροστά στις κάμερες, όταν ήρθε η ώρα να κάνει κάποιες δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ενώ μιλούσε κανονικά για τη βραδιά, ξαφνικά, με ένα πρόσωπο γεμάτο τρόμο -ή τουλάχιστον έτσι έμοιαζε- έκανε μερικά βήματα πιο πέρα ζητώντας συγνώμη από τους δημοσιογράφους. Η ίδια ηρέμησε πολύ γρήγορα και επανήλθε άμεσα.

Το συμβάν σχολιάστηκε τόσο από την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω όσο και από την Φωλιά των Κούκου. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος γνωρίζει χρόνια την Μαρίνα Σάττι, αποκάλυψε πως ήταν μαθήτριά του στο Ωδείο παλιότερα και ανέκαθεν ήταν ένα συνεσταλμένο κορίτσι.

«Νιώθει άνετα όταν μιλά για την δουλειά της, όταν είναι με τους συνεργάτες της αλλά όχι μπροστά στην κάμερα» είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency