CELEBRITIES

Μάνος Ιωάννου: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το “Έλα στη θέση μου”

NDP Photo Agency

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το Πρω1νό, ήταν την Πέμπτη ο Μάνος Ιωάννου, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον λόγο που αποχώρησε παλιότερα από την τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου».

Ο ηθοποιός μίλησε στην Φαίη Σκορδά κατά κύριο λόγο για τα επαγγελματικά του, τα οποία αυτό τον καιρό είναι πολλά και ποικίλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Ιωάννου πραγματοποιεί γυρίσματα στην Ελούντα της Κρήτης για μια νέα ταινία, συμμετέχει στην παραγωγή του ΑΝΤ1 «Δέκα Μικροί Μήτσοι» με τον Λάκη Λαζόπουλο, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» στο θέατρο Χυτήριο.

 

Μέσα σε όλα αυτά, λοιπόν, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ξεκίνησαν και τα γυρίσματα για τη σειρά «Έλα στη θέση μου» από την οποία είχε αποχωρήσει παλιότερα και τώρα επιστρέφει σε αυτήν.

Μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας, ο Μάνος Ιωάννου δήλωσε χαρακτηριστικά πως: « Έφυγα γιατί είχαν γίνει πάρα πολλά. Γενικά ψαχνόμουν. Και είχαμε δυσαρεστηθεί με κάποια πράγματα που είχαν γίνει. Παρεξηγήσεις. Όχι με συναδέλφους. Με την παραγωγή περισσότερο. Έναν χρόνο είχα αποχωρήσει. Είχα κάνει κάποια λάθη και εγώ και μετά. Αλλά τώρα όλα καλά».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency