CELEBRITIES

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Instagram/Vasolaskaraki

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της έχει ανοίξει η Βάσω Λασκαράκη μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όπως σου είχαμε γράψει και εδώ η ηθοποιός τον τελευταίο καιρό είναι αχώριστη με τον Κρητικό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, και σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Σε σημερινό δημοσίευμα της Real Life φιλοξενούνται δηλώσεις από πρόσωπο του περιβάλλοντος που αποκαλύπτει για την προσωπική ζωή της ηθοποιού: «Η Βάσω διανύει μια πολύ ήρεμη περίοδο στη ζωή της. Προτεραιότητά της, ωστόσο, είναι η ευτυχία της μονάκριβης κορούλας της, Εύας, που απέκτησε από τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο χρόνος θα δείξει αν φταίει ο έρωτας που είναι τόσο ανανεωμένη και ευτυχισμένη. Η Βάσω είναι πολύ προσεχτική σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή. Θέλει να προστατεύσει τη μικρή Εύα και κρατάει πάντα τις ισορροπίες. Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο Γιάννης, ο οποίος είναι επίσης πολύ προσεχτικός με την προσωπική του ζωή. Προτεραιότητα και των δύο είναι η ευτυχία και η ψυχική ηρεμία της μονάκριβης κορούλας τους».

Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Έκτοτε ακολούθησαν τα κοινά τους ταξίδια στο Λονδίνο και την Κρήτη από όπου και οι δύο ανέβαζαν στιγμιότυπα αλλά όχι κοινές τους φωτογραφίες. Η Βάσω Λασκαράκη πάντως αυτές τις ημέρες βρίσκεται και πάλι στην ιδιαίτερη πατρίδα του σεφ, στο Ηράκλειο της Κρήτης, και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές τις οποίες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram.

 

Κι όπως βλέπεις η ευτυχία διαγράφεται στο πρόσωπό της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Vasolaskaraki