CELEBRITIES

Ο εκνευρισμός της Ντορέττας Παπαδημητρίου και το bullying που δέχτηκε η Μπέττυ Μαγγίρα

Κυριακή χωρίς gossip recap στο Ladylike.gr γίνεται; Όχι βέβαια. Διάβασε τα καλύτερα gossip της εβδομάδας για να είσαι πλήρως ενημερωμένη.

Σε συνέντευξή της στο Ladylike.gr, η Έλλη Κοκκίνου, μεταξύ των άλλων έδωσε τη συμβουλή της στις γυναίκες που δέχονται κακοποίηση. ” Η συμβουλή που θα έδινα στις γυναίκες που υφίστανται κακοποίηση είναι να μην μένουν σιωπηλές και να πιστέψουν στον εαυτό τους. Γιατί εάν δεν πιστέψεις στον εαυτό σου, δε θα καταφέρεις τίποτα. Ούτε έναν υψηλό επαγγελματικό στόχο, ούτε και μία θετική αλλαγή στην προσωπική σου ζωή”.

Έντονα ενοχλημένη έδειξε η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε βόλτα της που έκανε στη Μύκονο από την παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας και του πολύ κόσμου! Οι κινήσεις της, μάλιστα, μαρτυρούσαν τον εκνευρισμό της!

 

Το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ, αποκάλυψε σε συνέντευξή της, η Κατερίνα Καραβάτου. ”Σκηνή, παραλία, κάμπινγκ, μέσα στη σκηνή, έξω βράδυ στο αυτοκίνητο μετράει; Να πω αυτό;”.

 

Τον κατά 21 χρόνια μικρότερό του θα παντρευτεί ο Φώτης Σπύρος, σύμφωνα με δημοσιεύματα. ”Είμαι 40 ετών και ήρθε η ώρα να παντρευτώ. Ο σύντροφός μου είναι μοντέλο, νεαρότερος, 21 ετών και είμαστε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρόταση έγινε πολύ γλυκά και με όλη την επισημότητα, αλλά θα ήθελα να την κρατήσω για μένα γιατί είναι μια πολύ προσωπική στιγμή”, δήλωσε ο ίδιος. Αν και αρχικά γράφτηκε ότι θα έχει κουμπάρα την αστρολόγο Μαρία Παπαπέτρος, τελικά κάτι τέτοιο διαψεύσθηκε.

 

Μετά το μόντελινγκ και την περιπέτειά του με τη φυλάκιση, ο Τεό Θεοδωρίδης αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του. Ο Τεό πλέον ασχολείται με τα ναυτιλιακά και συγκεκριμένα με τον τουρισμό. ”Ο Τεό έχει πολύ όρεξη για τις νέες του δραστηριότητες. Ουσιαστικά θα αναλάβει να διοργανώνει κρουαζιέρες στο Αιγαίο καθώς θα διαχειρίζεται ιδιωτικά σκάφη αναψυχής προκειμένου να τα νοικιάζει σε γκρουπ για να απολαμβάνουν τις εξορμήσεις τους στα νησιά. Συνεργάζεται ήδη με κάποια εταιρία και εκείνος κάνει το development. Μ’ αυτό τον τρόπο φροντίζει να αναδεικνύει σε γκρουπ σκάφη που ανήκουν σε πλούσιους για να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει για το tour τους”, δήλωσε στο άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, σε συνέντευξή της, εξομολογήθηκε ότι εξαιτίας ενός προβλήματος που είχε στο μάτι της, υπέστη bullying στο σχολείο. ”Επειδή μικρή είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι, προφανώς είχα υποστεί bullying. Οτιδήποτε όμως, κακό το αποβάλλει το μυαλό μου σαν να μη συνέβη. Έτσι έχω κενό μνήμης από την Α’ έως τη Γ’ Δημοτικού. Δεν θυμάμαι τίποτα. Μόνο κάτι περιστασιακές σκηνές στο νήπιο και αρχίζω πάλι να έχω μνήμες από τη Δ’ τάξη και μετά”.

Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι ήταν το πιο ντοπαλό παιδί στο σχολείο! ”Ήμουν το ντροπαλό παιδί του σχολείου. Πολλές φορές, αν ήταν δυνατό, έσκυβα κι έκρυβα το πρόσωπό μου στο θρανίο, για να μη με βλέπουν. Ήξερα, όμως, ότι υπήρχε κάτι για μένα εκεί έξω”.

 

Αν νόμιζες πως η κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με την Μαρία Ηλιάκη έληξε κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Η πρώτη έριξε λάδι στη φωτιά σε συνέντευξή της στο ”Ougachallenge”. Το πιο hot σημείο της συνέντευξης όμως ήταν αναμφίβολα για το αν θα προτιμούσε να της καεί το μαλλί ή να πάρει τηλέφωνο την Ηλιάκη. Η Κατερίνα δεν δίστασε λεπτό και απάντησε άμεσα χαμογελόντας: ”Να μου καεί το μαλλί”!